U TIJEKU SU PRIPREME

Davor Gobac uoči velikog koncerta u Areni Zagreb: ‘Dragi prijatelji, dođite gledati kako se svira pravi rock and roll‘

Psihomodo pop priprema se za slavljenički koncert na kojem će obilježiti 40 godina postojanja benda

Davor Gobac

 Top Radio/

Točno mjesec dana dijeli nas od vrućeg tuluma i slavljeničkog koncerta legendarnog punk-rock sastava Psihomodo pop u zagrebačkoj Areni. Davor Gobac je u gostovanju na Top radiju kod Barbare Kolar otkrio kako su pripreme za finale slavlja 40 godina benda u tijeku, pozitivan adrenalin je prisutan, zabave će biti zasigurno, u dobro poznatom stilu Psihomodo popa. Datum nastupa sastava u Areni Zagreb je 12. listopada 2024. godine, a radi li se o koncertu života te ima li tremu, je otkrio frontmen benda.

image

Davor Gobac

Top Radio/

"Bilo je već koncerata, a Arena je sigurno jedan od tih životnih. Za sada ne osjećamo nekakvu tremu. Toliko smo svirali ljetos... Imamo pozitivan adrenalin", rekao je. Otkrio je Gobac i kakve emocije u njemu stvara spomen pozornice Arene.

"Dobre, usvirani smo. Gaža kao gaža samo što ima više svjetla i jači je razglas... Lijepi su ti veliki koncerti, baratamo i s klubovima i većim prostorima što je super", ispričao je.

Publici je poslao i poruku zašto doći u Arenu Zagreb na koncert Psihomodo popa. "Dragi prijatelji, dođite gledati kako se svira pravi rock and roll i kako to treba izgledati", istaknuo je.

Glazbenik je ispričao i kakve planove Psihomodo pop ima za dalje. Kako kaže, možemo očekivati dosta toga. "Izaći će knjiga, pjesmarica s našim notama, dokumentarac bi trebao biti gotov...svašta bi trebalo biti, radi se...", kaže.

image

Davor Gobac

Top Radio/

Otkrio je i više detalja o spomenutoj knjizi. "Imamo gomile fotki iz svih razdoblja. Bit će kao slikovnica za odrasle, naravno da će nešto i pisati... Veselim se, vidio sam naznake kako bi trebalo izgledati i jako dobro", ispričao je Gobac.

Davor, koji je poznat po svojoj fantastičnoj energiji, ne skriva da se najviše veseli kada stane pred publiku.

"Volim svirati. U ovom poslu mi je najdraža bina. Ta energija, svirka, rock and roll, bend mora svirati pred publikom. Probe više ni ne radimo, tu i tamo napravimo da se nešto dogovorimo, ali mislim da bend mora svirati live", rekao je pa otkrio i koliko reakcije publike utječu na to što se njemu sviđa od pjesama.

"Nekako smo mi već sada svjesni kada imamo hit. Ima stvari koje volim, a koji nisu hitovi", rekao je on.

image

Davor Gobac

Top Radio/

Davor je pričao i o tome je li mu ikada palo na pamet da zabilježi neku dužu misao u priču, možda čak i roman. "Ne... Mislio sam kada ću biti stariji da ću nešto napisati. I mogao bih, ali ne da mi se. Imam toliko nezavršenih slika, treba još u životu snimiti koji album, još mi samo treba da počnem pisati romane", kaže. Voditeljica je na to dodala kako je glazbenik još uvijek mlad i da sve još može stići na što je Gobac simpatično rekao: "Ti zbilja vjeruješ u mene." Nakon što je ona rekla da vjeruje u svašta, on je dodao da "vjeruje u čuda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 14:13