‘USPOMENE SU ČAROBNE‘

Danijela Martinović podijelila fotografiju iz srednje škole, fanovi joj pišu: ‘Uvijek ista...‘

Našoj pjevačici često govore da se tijekom karijere nije nimalo promijenila, a to je pokazala i novom objavom na Instagramu

Danijela Martinović

 Nikola Vilic/Cropix

Naša pjevačica Danijela Martinović oduševila je obožavatelje svojom fotografijom iz srednje škole. Fotografija je nastala 1986. godine, a brojni su joj poručili da se od tada nije niti malo promijenila.

"Moja prijateljica Doris Karamatić pronašla je svoj dnevnik iz srednjoškolskih dana, a u njemu i ovu fotografiju iz 1986. godine. Snimila ju je naša predivna Ana Perković Žaja. Uspomene su zaista čarobne", napisala je uz fotografiju.

"Uvijek ista", "Slika je starija od mene, ali i do danas si zadržala svoj osmijeh i emociju te iskrenost koju oduvijek cijenim", "Prelijepa bila i ostala", pisali su joj pratitelji.

Danijeli su pisali i da se nastavi smijati te da nastavi biti sretna. A pjevačica je u posljednje vrijeme izrazito sretna, pogotovo zbog svoje veze s partnerom Josipom. O njihovoj je vezi ranije pričala za In Magazin. "Ono kako se ja osjećam bih poželjela prvenstveno svakoj ženi, a onda i svakom čovjeku, da jednostavno znaš da si stigao i da je sve u apsolutno savršenom miru i nekakvom spokoju, a onda sve samo od sebe funkcionira", ispričala je ranije.

image

Danijela i Josip

Ranko Suvar/Cropix

Otkrila je i planiraju li vjenčanje.

"Pa ja nekako nikad nisam bila pobornica tih nekih pravila, a opet s druge strane osoba sam od trenutka i ako se to nama dogodi u trenutku, ja ću to sigurno napraviti. Dakle, tako vam ja živim u životu, nikakvi grandiozni planovi, sad ću ovo, sad ću ono nešto pripremati. Ako stvarno ja to u trenutku osjetim, ja ću reći, ma daj brate idemo i to je to", rekla je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 15:27