SKLADAN PAR

Brozović već godinama vodi miran obiteljski život s biologinjom: Silvija bi zbog njega i na kraj svijeta

Osvojio je srca brojnih navijača koji ga pamte kao brzog igrača upečatljivog karaktera, a njegovo srce osvojila je Silvija

Silvija i Marcelo Brozović

 Instagram/ Silvija Brozović

Marcelo Brozović, nogometaš Al Nassra i hrvatske reprezentacije, danas se oprostio od hrvatske reprezentacije. Iskusni Vatreni koji ima svjetsko srebro i broncu odlučio je da više neće nastupati za nacionalnu vrstu, o čemu je obavijestio izbornika Zlatka Dalića i vrhušku HNS-a.

Osvojio je srca brojnih navijača koji ga pamte kao brzog igrača upečatljivog karaktera. Brozović je na SP-u u utakmici protiv Japana oborio rekord i pretrčao 16,7 kilometara. Ipak koliko god da je dinamičan na terenu, s druge strane, od milja zvani „Broz”, vodi miran privatni život.

Već godinama ima podršku svoje supruge i obitelji, a od 2016. godine u braku je sa Silvijom, s kojom se vjenčao u matičnom uredu u Velikoj Gorici u krugu kumova i obitelji. Prije vjenčanja bili su u vezi četiri godine. Silvija je završila biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a potom se preselila u Milano kod Brozovića, gdje je on ranije igrao za Inter.

Silvija i iskusni veznjak imaju dvoje djece, kćer Auroru i sina Rafaela. Drže svoj privatni život podalje od očiju javnosti i rijetko se pojavljuju skupa. Iako, Silvija na svom Instagram profilu rado dijeli radosne trenutke s obitelji i trenutke ponosa na supruga i tatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 16:20