MODNO USKLAĐENE

Ana Karamarko s kćeri prošetala špicom, na nogama je nosila sandale koje nose Kendall Jenner i Hailey Bieber

Radi se o sandalama talijanskog dizajnerskog brenda Paris Texas, a ovaj model stoji oko 450 eura
 Josip Moler/Cropix

Ana Karamarko (48), koja godinama izbjegava medijsku pozornost, u subotu je prošetala zagrebačkom špicom sa kćeri Katarinom (8). Mama i kćer su se modno uskladile, obje su odjenule ljetne haljine.

image
Josip Moler/Cropix/Cropix

Ana je na nogama imala sandale na petu s tankim remenčićima. Radi se o sandalama talijanskog dizajnerskog brenda Paris Texas koji nose i Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Nicole Peltz Beckham, a ovaj model stoji oko 450 eura.

image
Josip Moler/Cropix

Iako su u početku veze bili često u javnosti, otkad je bivši potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko (64) prije gotovo sedam godina dao ostavku i povukao se iz političkog života, i ona izbjegava fotoaparate.

U studenom 2022. godine Ana je priznala krivnju za utaju poraza, te je osuđena uvjetno na 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine.

image
Josip Moler/Cropix

Svoju vezu par je otkrio 2013. godine u Puli. Dvije godine kasnije, u svibnju 2015., par je u tajnosti stao pred oltar. Vjenčao ih je jedan od najpoznatijih hrvatskih karizmatika, fra Smiljan Kožul, u crkvi Svetog Križa u Novom Zagrebu, a kumovi su bili Zrinka Bubanović i dr. Milivoj Novak.

image
Josip Moler/Cropix

Na obredu i slavlju u zagrebačkom restoranu nisu bili njihovi roditelji, ali su bila Karamarkova djeca, kći Lana i sin Martin iz njegova prvog braka s Enisom Muftić, od koje se razveo 2011. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:56