To je pokazao i majstor pripreme hrane u woku, Matija Nikolić, predstavljajući ljetni meni lanca svojih gastro adresa Wok by Matija u Zagrebu! Svaki se wok priprema posebno, a za pripremu su koriste pomno odabrane namirnice lokalnih proizvođača. Baza svakog woka su svježe noodle koje se svakodnevno pripremaju pod budnim Matijinim okom. Do sada su u ponudi bile samo 'bijele', koje su ovog ljeta dobile pojačanje u crnim nudlama u kojima se nalazi crnilo sipe.
"Volim kuhati i uvijek eksperimentiram s različitim okusima, a crne noodle planiram napraviti već nekoliko mjeseci. Usavršavali smo okus i dobili smo ih baš onakve kakve one moraju biti - kompaktne, ukusne, ali opet neutralne za sljubljivanje s ostalim odabranim namirnicama" - rekao je Matija, kuhajući wok s lignjama kojem su baza crne noodle. Njega, baš kao i sve wokove (ali i odličan roštilj i pizze) možete svakodnevno naručiti ali i pojesti na jednoj od zagrebačkih Wok by Matija adresa.
Dok je wok s nudlama fino mirisao u Matijinoj kuhinji na otvorenom, Matija je otkrio i recept za ovo brzo, jednostavno i izdašno jelo, za sve one koje vole po uzoru na proslavljene kuhare probati novitete u vlastitoj kuhinji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....