Posvetite se poslovnom uspjehu, rizike prepustite njima

 promo

Sa svojih preko 17 mld EUR premije i oko 32.000 zaposlenih, Groupama je jedan od vodećih ne samo francuskih već i europskih osiguratelja. Duboko u drugom stoljeću poslovanja, osiguravateljnom tržištu pruža sveobuhvatan doprinos temeljen na akumuliranom znanju i iskustvu u području razvoja i implementiranja inovativnih proizvoda te usluga za različite segmente klijenata.

U Hrvatskoj Groupama osiguranje djeluje od 2021. godine, gradeći pritom odnose s klijentima i partnerima temeljene prvenstveno na povjerenju i dvosmjernoj integraciji, dok u skladu s tradicijom cjelokupne grupe na tržište donosi bogatu tradiciju životnih i neživotnih osiguranja, kao i osiguranja motornih vozila, plovila te imovine i odgovornosti.

Stalnim razvojem inovativnih i održivih proizvoda usklađenih s potrebama klijenata, te dostupnih putem tradicionalnih, Banko kanala i digitalnih prodajnih kanala u skladu s tržišnim potrebama, unaprjeđuje široki portfelj osiguravateljnih proizvoda i stvara dodanu vrijednost za osiguranike.

U Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta, donosi kvalitetan, fer i konkurentan osigurateljski proizvod, čime potvrđuju ono što ih izdvaja od drugih - istinski partnerski odnos, standard usluge jednak u svim dijelovima svijeta i društvenu odgovornost u pružanju sigurnosti osiguranicima.

image

Srđan Divjak, Direktor Službe za korporativne klijente i reosiguranje

promo

Široki portfelj osiguravateljnih usluga Groupama osiguranja uključuje i sveobuhvatnu ponudu proizvoda namijenjenih korporativnim klijentima:

Osiguranje imovine od svih opasnosti – ALL RISK „custom made“ za industrijske i velike SME klijente. Prednosti ugovaranja osiguranja imovine od svih rizika koji potencijalno mogu dovesti do njenog oštećenja/uništenja, je „custom made“ pokriće temanje administracije i troškova.

GO Sail – Osiguranje plovila, prilagođeno zahtjevima tržišta a pokriva KASKO, kao i obvezna/dobrovoljna osiguranja prema trećim osobama te osiguranje od nezgode

Osiguranje motornih vozila uključuje obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti, te puno ili djelomično KASKO osiguranje.

Osiguranje nezgode – Obzirom su zaposlenici najvrjedniji dio svake tvrtke potrebno im je pružiti zaštitu za slučaj nezgode koja se može ugovoriti kolektivno ili pojedinačno. Osigurati možete različite oblike svojih poslovnih aktivnosti.

Tehnička osiguranja (izgradnja/montaža) - Osiguranje imovine od svih rizika u slučaju montaže/izgradnje

D&O pokriće na upit u sklopu cjelokupne ponude – Osiguranje osoba na vodećim pozicijama/managera od onoga što su učinili i/ili propustili učiniti u izvršavanju ugovornog posla

Cyber pokriće na upit u sklopu cjelokupne ponude – Pokriva osobnu odgovornost za štete prema trećim osobama prouzročene različitim oblicima cyber napada

S obzirom im je dostupnost klijentima i partnerima jako važna, od početka razvijaju vlastitu mrežu ureda. Tako se proizvodi Groupama osiguranja mogu ugovoriti u regionalnim centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Varaždinu i Velikoj Gorici, dok je u pripremi Osijek, kao i kroz mrežu 110 poslovnica OTP banke, te putem više od sto vanjskih agencija za distribuciju.

Kombinacijom znanja, resursa i inovativnih rješenja Grupe, te domaćih stručnjaka u Hrvatskoj i Sloveniji, Groupama osiguranje uspješno gradi efikasan i dinamičan poslovni model koji će biti čvrst oslonac klijentima i partnerima, te i tako obogaćuje ne samo osigurateljna tržišta već doprinosi i ukupnom gospodarskom razvoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 14:49