Nakupili su se troškovi za početak školske godine? Donosimo veliku uštedu koju možete iskoristiti za povratak u školske klupe.

Anda Kids paketi - posebne ponude za početak školske godine

Optika Anda - BTS

 Danica/

Početak školske godine donosi mnoga uzbuđenja, ali i neizbježne troškove za sve roditelje. Od školskih udžbenika, odjeće i obuće, pa sve do školske opreme, lista se samo produžuje. Optika Anda nudi rješenje koje će olakšati teret roditeljskog budžeta i osigurati da vaši mališani započnu školsku godinu na pravi način – sa zdravim i zaštićenim vidom.

Važno je da djeca imaju jasan i siguran vid tijekom školskih aktivnosti. Optika Anda donosi Anda Kids pakete koje čine Crizal Kids UV naočalne leće prilagođene za djecu, a uz njih na poklon dobivate dioptrijske okvire prema vašem odabiru iz široke ponude Kids asortimana.

DIOPTRIJSKI OKVIRI NA POKLON

Crizal Kids UV naočalne leće razvijene su kako bi pružile optimalnu zaštitu od pet glavnih neprijatelja vida – UV zraka, refleksija, prljavštine, ogrebotina i prašine. Zbog toga će roditelji biti mirni znajući da su oči njihovih mališana sigurne dok čitaju, pišu ili se igraju na otvorenom.

ŠARENA I RAZIGRANA KOLEKCIJA

Djeca vole izražavati svoju osobnost, a što je bolji način za to nego s veselim i modernim dioptrijskim okvirima? Optika Anda u poslovnicama diljem Hrvatske nudi bogat izbor dječjih okvira koji će oduševiti svakog mališana.

image

Optika Anda - BTS

image

Optika Anda - BTS

Bilo da se radi o jarkim bojama ili zabavnim uzorcima, dioptrijski okviri su prilagođeni dječjem stilu i udobnosti. Bogata ponuda osigurava da svako dijete pronađe nešto što mu se sviđa, a roditelji će biti zadovoljni kvalitetom i izdržljivošću odabranih okvira.

image

Optika Anda - BTS

image

Optika Anda - BTS

Troškovi početka školske godine ne moraju nužno opteretiti vaš kućni budžet. Važno je da birate najpovoljnije opcije, a Anda Kids paketi sigurno su jedna od takvih ponuda. Posjetite najbližu Optiku Anda i iskoristite ovu posebnu ponudu koja kombinira kvalitetu, sigurnost i uštedu, a omogućujući vašoj djeci sretan i bezbrižan povratak u školu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:21