Kako da čišćenje doma postane antistres terapija?

Carpet Cleaner: uz Rovus uređaje ostat će vam više vremena za slobodne aktivnosti i prostora za rad na bistrini uma 

 Rovus Hrvatska

Odgovor na ovo pitanje ponudit ćemo već u uvodu. Filozofija je jednostavna. Čist dom - bistre misli. Živjeti u kaosu znači stvarati si dodatan stres u životu i ostavljati umu smanjeni kapacitet za razvoj i napredak. Kada živite u čistom, posloženom i mirisnom domu, takve misli ćete i privlačiti. No, kako to postići ako vam čišćenje nije najdraža aktivnost?

image

Nano Canister Vac: uz prave uređaje čišćenje će postati ne samo brzo i efikasno, nego čak i lako i zabavno

Rovus Hrvatska

Jeste li pročitali knjigu „Atomske navike“ ili se susreli s filozofijom njezina autora Jamesa Cleara? Ukratko, Clear poručuje da se život sastoji od prihvaćanja malih navika koje su nam naporne i iritantne, no ako ih prakticiramo svaki dan, postat će nam rutina. Na kraju, veselit će nas finalni rezultat i ništa više neće biti naporno i iritantno. Jasno, atomske navike mogu se primijeniti i u kućanstvu. Ako od ponedjeljka do petka provedete svaki dan u čišćenju doma 30 minuta maksimalno, tijekom vikenda ćete uštedjeti 2 i pol sata čišćenja. Dva i pol sata koje možete provesti kako god želite. Sad ima smisla, zar ne?

A što ako vam kažemo da se dnevno čišćenje može smanjiti s 30 minuta na nekih 15 minuta, uz prave uređaje? Na tržištu su dostupni Rovus uređaji za čišćenje doma i njihova glavna filozofija je upravo takva: multifunkcionalnost, praktičnost i brzina. Pogledajte više o njima i na Facebook i Instagram profilima brenda Rovus. Sveobuhvatni uređaj 4 u 1, Rovus Multi Cleaner, koristi se kao metla, čistač prozora te mop za suho ili mokro pranje podova. Rovus Spray Mop & Sweeper je metla i mop u jednom, dok je Rovus Spin Mop multifunkcionalan u svom sistemu odvajanja čiste i prljave vode.

image

Rovus Spin Mop ima okretnu glavu za čišćenje svih teško dostupnih mjesta ispod namještaja

Rovus Hrvatska

Rovus linija za čišćenje također se ističe električnim uređajima koji su praktični i lako odvojivi za kasnije pospremanje. Točnije, dovoljno su kompaktni da ne zauzimaju puno prostora poput sličnih usisavača i čistača. Rovus usisavači, Nano Canister Vac i Vacuum Cleaner, ističu se filterom koji dodatno čisti i osvježava podove. Filterski sustav čisti 99,95 % alergena i čestica iz zraka, zbog čega su Rovus usisavači posebno zanimljivi osobama koje imaju problema s dišnim sustavom ili se bore s alergijama.

image

Multi Cleaner

Rovus Hrvatska
image

Easy Sweeper

Rovus Hrvatska

Rovus Carpet Cleaner jednostavnim upravljanjem čisti prašinu, mrlje i nečistoće iz tepiha, dok Rovus Steam Mop pojednostavljuje čišćenje i dezinfekciju uz pomoć pare, a ističe se i bežični Easy Sweeper koji čisti 70 minuta uz samo jedno punjenje. Što se tiče prozora, uz Rovus liniju oni su osigurani zahvaljujući Window Cleaneru, uređaju sa sklopivom drškom. Idealan čistač prozora za vaš dom ili automobil, a stane u svaki pretinac za rukavice.

image

Rovus Vacuum Cleaner lako čisti teško dostupna mjesta, a uz to je lagan i jednostavan za nošenje po kući

Rovus Hrvatska
image

Spray Mop & Sweeper mijenja dosadašnje poimanje mopa i metle i pretvara čišćenje u lak posao

Rovus Hrvatska

Jeste li izračunali koliko je ovo vremena utrošenog na čišćenje? Ne morate sve čistiti isti dan, no možete si kreirati mali raspored i svaki dan čistiti jednu prostoriju. Uz vaše Rovus uređaje ostat će vam više vremena za slobodne aktivnosti i prostora za rad na bistrini uma. Jedino o čemu morate misliti je gdje nabaviti Rovus uređaje. Dostupni su u poslovnicama Pevexa i Konzuma, a više informacija o njima, kao i o ostalim Rovus uređajima potražite na Facebook i Instagram stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:33