ŠOK I NEVJERICA

VIDEO: UBOJICA JE PRED VRATIMA Gledala dokumentarac pa otkrila mračnu tajnu o kući u kojoj živi

 Screenshot

Catrina McGhaw iz Missourija provodila je mirnu večer u svome novom domu u koji se nedavno uselila, kada joj je zazvonio telefon. Prijateljica koja ju je zvala rekla joj je da uključi televizor i prebaci na kanal koji je upravo emitirao dokumentarac o serijskom ubojici.

Nakon kratkog vremena vidjela je o čemu je riječ. Naime u dokumentarcu se prikazivala kuća u kojoj živi. Tako je saznala da je u njoj nekada živio serijski ubojica Maury Travis, za kojeg se smatra da je ubio između 12 i 20 žena prije nego što je sebi oduzeo život u zatvoru.

Da stvar bude još gora, saznala i kako policija vjeruje da je Travis većinu svojih žrtava mučio prije nego što bi im oduzeo život, a prema njima sve je to radio u podrumu kuće koju je unajmila.

Tu pretpostavku policija je potkrijepila činjenicom da su u podrumu kuće pronašli ćelije za zatvaranje žrtava i snimke na kojima ih Travis muči.

Iako nikada nije bio osuđen za ubojstva, ovaj serijski ubojica je na kraju završio u zatvoru zbog otmice, ali se objesio oprije suđenja.

Inače, policija mu je ušla u trag nakon što je napisao pismo medijima u kojem se hvalio kako je ubio 17 ljudi.

Majka serijskog ubojice, Sandra Travis, sve je to prešutjela prilikom potpisivanja ugovora o najmu s gospođom McGhaw.

Kada je zatražila da raskine ugovor, gospođa Travis je to odbila uz obrazloženje kako joj je rekla sve o tamnoj prošlosti kuće.

Ipak na kraju su joj vlasti odobrile prekid ugovora pa se gospođa McGhaw sprema za selidbu.

- Stvari postaju sve čudnije. NIkako ne mogu prestati misliti da se moj dvogodišnji rođak igrao u podrumu gdje je Travis vezao svoje žrtve - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:51