ZLI SUSJEDI

RODITELJI U ŠOKU Policija im pokucala na vrata jer se njihov četverogodišnji sin igrao gol u dvorištu kuće

 Facebook

Ian McIlwaine iz kanadskog grada Squamish ostao je u šoku, kao i cijela njegova obitelj, nakon što mu je policija pozvonila na vrata zbog njihovog četverogodišnjeg sina koji se gol igrao u dvorištu njihove kuće.

Naime, nakon duge zime otac je na vruć proljetni dan s dvojicom sinova izašao u dvorište kako bi oprali obiteljski automobil, a djeca su se poželjela polijevati vodom.

Tyler (4) je pritom smočio hlačice pa ga je otac poslao u kuću da odjene nešto suho, no dječak je iz kuće izašao gol.

- Sve je bilo potpuno nevino i bezazleno, pa ima četiri godine - ispričao je dječakov otac. No susjedima se nije tako činilo, pa su pozvali policiju.

Mcllwaine tvrdi kako u tom trenutku nije čuo ni glasa od susjeda. Nekoliko dana kasnije, kad je bio na polovnom putu, njegova supruga Margita ga je nazvala u suzama.

Policija je došla u kuću i zadržala se tamo više od pola sata prijeteći majci kako će poduzeti daljnje korake bude li dijete zatečeno da se ponovno igra gol izvan kuće.

Mcllwaine se ranije vratio s puta, te otišao u policijsku postaju gdje su mu kazali da su morali odgovoriti na poziv susjeda jer je bila riječ o djetetu.

- Najgore od svega jest što nam je nedavno prije toga provaljeno u kuću usred dana, dok smo moja žena, djeca i ja ručali, a policajci su na naš poziv odgovorili kako neće doći jer ih nema dovoljno - šokirano je prepričao otac, prenosi CBC.

McIlwaine tvrdi kako se sada njihov stariji sin boji policije i strahuje kako će njega i njegovog mlađeg brata odvesti od roditelja.

Narednik Brian Cumming kazao je kako je objasnio roditeljima zašto su morali intervenirati.

- Unatoč mom obrazloženju, roditelji smatraju kako se policajci nisu dobro ponijeli, stoga sam im se ispričao - kazao je Cumming.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:42