MONSTRUOZAN UM

RAZOTKRIVEN BOLNIČKI KANIBAL PEDOFIL 'Ideja da vodim ljubav s tobom, a onda te pojedem, jako me pali'

 Damjan Tadić/CROPIX

Medicinski tehničar Dale Bolinger (57) iz engleskog grada Broadstairsa planirao je ubiti 14-godišnju djevojčicu sjekirom, a onda je pojesti, čulo se u utorak na suđenju na vrhovnom sudu u Canterburyju.

Bio je korisnik internetske mreže Dark Fetish i s drugima raspravljao o obezglavljenju i proždiranju žena i djevojaka kako bi se seksualno zadovoljio.

U rujnu 2012. kupio je sjekiru, dan prije nego li se trebao naći s 14-godišnjakinjom. Bolinger pak poriče da se planirao susresti s njom.

Srećom, njegovu email adresu pratio je FBI. Tužitelj Martin Yale kazao je poroti kako su istraživali chatove vezane uz silovanja, ubojstva i kanibalizam.

Detektiv Nicola Griffith rekao je kako mu je FBI proslijedio sporne razgovore, a Yale je pročitao kako su pričali o obezglavljenju 14-godišnjakinje, jedenju djece dok njihove majke gledaju, te o kuhanju i konzumaciji trudnica i fetusa.

Na svom profilu Bolinger je napisao kako su njegovi interesi 'kanibalizam, lov i pripremanje mladih, no nekad i ne tako mladih žena'.

Bolinger je putem interneta vodio razgovor s 14-godišnjom Meksikankom Evom (to joj je bio nadimak), koja je živjela u Njemačkoj. S njom se namjeravao susresti na željezničkoj postaji i obrazložio joj svoje seksualne poteze prije i nakon što je ubije.

- Ideja da vodim ljubav s tobom, a onda te pojedem jako me napaljuje. Prozvan sam velikodušnim ljubavnikom i bit ću takav i prema tebi prije nego što te pripremim na večeru - napisao je Bolinger.

- Napisao je da će je ubiti sjekirom ili mesarskim nožem, a onda pojesti - kazao je tužitelj.

No Eva, čiji stvarni identitet nije otkriven, nije se pojavila na stanici, a Bolinger je otišao kući.

Na suđenju je kazao kako se pojavio na željezničkoj postaji samo jer se bojao za sigurnost djevojčice.

Na suđenju je otkriveno kako je na chatu napisao da je pojeo 39-godišnju ženu i petogodišnje dijete.

Dok su pretraživali njegov mobitel i računalo, policajci su pronašli gole slike djece s naslovima poput 'večera: jedan je unutra, a jedan čeka'. Policija i FBI su ga uhitili u veljači 2013., a optužen je sedam mjeseci kasnije.

Suđenje se nastavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:36