HASAN BRATIC/DEFODI IMAGES/SHUTTERSTOCK
Ostali prijatelji

Susret Naomi Campbell i Flavija Briatorea, prije 20 godina otkazala mu je zaruke samo zbog jednog razloga

Bivši zaručnici, danas prijatelji, susreli se na utrci Formule 1, ona je velika obožavateljica, a on je dugi niz godina bio poslovno vezan za taj svijet.

Bivši zaručnici, danas prijatelji, susreli se na utrci Formule 1, ona je velika obožavateljica, a on je dugi niz godina bio poslovno vezan za taj svijet.

Legendarna britanska manekenka Naomi Campbell (54), poznata i pod nadimkom Crna Pantera pojavila se na Velikoj nagradi Azerbajdžana Formule 1 i to ni više ni manje, nego u društvu svog bivšeg zaručnika i nekadašnjeg prvog čovjeka timova Benettona i Renaulta Formule 1 Flavija Briatorea (74).

Bila je sjajno raspoložena i sa smiješkom je pozirala fotografima koji su ih pratili u stopu. Na sebi je nosila traper kombinaciju, predimenzionirane sunčane naočale, a i sama je uzbuđeno bilježila sve oko sebe mobitelom. Njezino pojavljivanje s proslavljenim Talijanom sve je dodatno zaintrigiralo, jer iako su nakon prekida ostali prijatelji, u javnosti nismo vidjeli godinu dana.

image

Naomi i Flavio ostali su prijatelji nakon što je ona raskinula zaruke, ali u javnosti se zajedno tek povremeno pojavljuju

HASAN BRATIC/DEFODI IMAGES/SHUTTERSTOCK

Vezu su započeli 1998., zaručili su se 2000. godine, no manekenka je sve bila otkazala tri i pol godine godine kasnije. Tijekom turbulentne veze više su puta raskidali i mirili se, a nakon konačnog prekida odlučili su kako je za njih najbolje da ostanu prijatelji. Inače ne voli pričati o detaljima privatnog života, ali je tada izjavila kako ne namjerava biti bilo čiji trofej. "Ako očekujete da ću u kuhinji kuhati doručak u visokim petama, izgledajući kao da sam upravo izašla iz modnog časopisa, to se neće dogoditi", rekla je tada za Marie Claire.

image

Na Velikoj utrci Monaca 2004. godine

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK
image

Flavio i Naomi na zabavi Formule 1 snimljeni 2000. godine u Londonu

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

O njezinom se ljubavnom životu malo zna. Prošle godine nosila je veliki dijamantni prsten što je potaknulo nagađanja da je zaručena, ali ona to naravno, nije komentirala. Osim s Flavijem, iza sebe ima propale zaruke s basistom grupe U2 Adamom Claytonom s kojim je bila 1993. godine, a posljednjih godina povezivali su je s glumcem Gerardom Butlerom, glazbenikom Liamom Payneom i reperom Skeptom.

U lipnju 2023. poželjela je dobrodošlicu svom drugom djetetu - sinu, kojeg je na svijet donijela surogat majka, baš kao i djevojčicu dvije godine ranije, a čija imena zasad nije otkrila. Bila joj je velika želja, koju si je uspjela ispuniti, nakon čega je sretnija no ikad prije. "Uspjela sam. Moja djeca mi znače sve na svijetu", zaključila je ponosno jednom prilikom za britanski The Times.

Linker
15. rujan 2024 19:50