BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Ipak ga nosi

Nakon šuškanja o prekidu Dakota Johnson snimljena s prstenom na ruci

Američka glumica uživala je u izlasku s prijateljima, a u prvom planu bio je golemi zaručnički prsten koji je posljednjih mjeseci izbivao s njezine ruke.

Američka glumica uživala je u izlasku s prijateljima, a u prvom planu bio je golemi zaručnički prsten koji je posljednjih mjeseci izbivao s njezine ruke.

Britanski portal DailyMail protekli tjedan objavio je vijest da su frontman grupe Coldplay Chris Martin (47) i glumica Dakota Johnson (34) prekinuli zaruke, a nije dugo trebalo da ju prenesu i brojni drugi svjetski mediji. Iako je glumica nedavno viđena bez smaragdnog zaručničkog prstena dok je šetala psa u Malibuu nakon vijesti o razlazu s glazbenikom snimljena je s prstenom na ruci dok je uživala u izlasku s prijateljima Jeremyjem Allenom Whiteom i Blakeom Leejem u Malibuu u Kaliforniji. Johnson je tom prilikom odjenula oversized svjetlosmeđi kaput i traperice, a na lijevom je prstenjaku nosila i smaragdni zaručnički prsten kojeg je, čini se, namjerno pokazala paparazzima i to nakon što je preko glasnogovornika i sama demantirala informaciju o prekidu. "Priče nisu istinite. Sretni su zajedno", poručio je Dakotin glasnogovornik za Page Six i tako odagnao informacije koje je Daily Mail dobio od izvora bliskog paru. Glasine o prekidu rasplamsale su se nakon što glumica nije prisustvovala europskom dijelu Coldplayeve turneje, a također i cijelo ljeto, sve do sada, nije snimljena s prstenom na ruci.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je već prekinuo 2019. godine, čemu je navodno kumovao Chrisov pritisak za osnivanje obitelji, no ubrzo su se pomirili. Podsjetimo, proši tjedan izvor blizak paru za Daily Mail kazao je da su Chris i Dakota su posljednjih nekoliko mjeseci očajnički pokušavali spasiti svoju vezu. "Oboje će uvijek imati ljubavi jedno prema drugom, ali su zaključili da se odnos ne može dugoročno održati. Oboje su zauzeti ljudi, Chris je u Europi s Coldplayjem, a oboje imaju osobne prioritete, strasti i radne obaveze koje se međusobno ne poklapaju. Željeli su da uspije, ali jednostavno nije išlo, i sada su prihvatili da je najbolje krenuti dalje", riječi su navodno dobro upućenog izvora koje su se poput munje proširile svijetom.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Martin i Johnson posljednji su put viđeni zajedno u lipnju, kada je Johnson prisustvovala Glastonbury festivalu na početku Chrisove turneje s Coldplayem "Music of the Spheres". Osim što neko vrijeme nije nosila zaručnički prsten, Dakota nakon lipnja navodno nije prisustvovala nijednom koncertu u sklopu turneje koja završava u studenom.

image
LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njih dvoje zaljubili su se 2017. godine, nakon što su ih upoznali prijatelji na zajedničkom izlasku. Bilo je to godinu dana nakon njegovog razvoda s oskarovkom Gwyneth Paltrow. Čini se kako je njihova veza puna uspona i padova, a s obzirom na informaciju da su zaručeni već nekoliko godina pitanje je hoće li se taj brak na kraju zaista realizirati.

Linker
10. rujan 2024 14:08