VANESA PANDZIC CROPIX
ljubavna sreća

Janko Popović Volarić vjenčao se s glazbenicom i producenticom Lovorkom Sršen: "Nas dvoje živimo lijep, sretan i miran život"

Nakon tri godine veze naš se glumac na skromnoj ceremoniji uz najbliži krug prijatelja zakleo se na vječnu ljubav svojoj odabranici, zagrebačkoj producentici i glazbenici s kojom je u vezi tri godine.

Nakon tri godine veze naš se glumac na skromnoj ceremoniji uz najbliži krug prijatelja zakleo se na vječnu ljubav svojoj odabranici, zagrebačkoj producentici i glazbenici s kojom je u vezi tri godine.

Ova godina za glumca Janka Popovića Volarića bit će sigurno ona koju će dugo pamtiti. Nakon što su na ovogodišnjem Pula film festivalu prikazana dva njegova filma - ‘‘Šlager‘‘ u režiji Nevija Marasovića čiji je koproducent, koscenarist i glavni glumac te ‘‘Svemu dođe kraj‘‘ redatelja Rajka Grlića, oženio je svoju životnu partnericu Lovorku Sršen, producenticu i glazbenicu s kojom je tri godine u vezi.

Par je zavjete razmijenio ovu subotu u Vijećnici na Gornjem gradu uz uski krug prijatelja s kojima su nazdravili u zagrebačkoj kultnoj kavani Palainovka.

‘‘Nas dvoje živimo lijep, sretan i miran život. Uživam, divno mi je i ničime to ne želim pokvariti ‘‘, kazao nam je glumac prije dva mjeseca o svojoj vezi koju je sve ove godine vrlo uspješno držao daleko od javnosti.

image

Lovorka je uz Janka bila i na ovogodišnjem festivalu u Puli (na slici desno)

goran šebelić/cropix

Kako je objasnio, izlaganje privatnosti zapravo mu nikada nije donijelo ništa dobro pa bi ovu vezu volio sačuvati daleko od očiju javnosti. A u tome se slaže i njegova partnerica iako se zapravo i sama bavi javnim poslom.

Vrijeme tulumarenja je daleko iz njega, otkrio je planinarenje pa danas više uživa u šetnjama prirodom nego u kafićima, a najdraže mu je biti doma.

"Volim biti u vezi i što sam stariji, sve više volim biti doma. Volim kuhati, a najdraže jelo mi je goveđa juha s domaćim rezancima koju radim stvarno jako dobro. Volim čitati knjige, gledati filmove, serije, dokumentarce... Jer do prije nekoliko godina imao sam tempo u kojem zapravo nisam imao privatni život. U slobodno vrijeme posvetio bih se sinu, povremeno izlazio, loše spavao i to je bilo to‘‘, rekao nam je Janko koji uvijek s veseljem priča o poslu i planinskim avanturama. Ove godine osvojio je i Visoke Tatre što sigurno spada u ta nezaboravna iskustva.

image

Janko Popović Volarić na Visokim Tatrama

PRIVATNI ALBUM

Priznao nam je kako unatoč ljubavnoj sreći on i Lovorka još ne razmišljaju o proširenju obitelji, ali da mu nije potpuno strana ideja da se ponovo sretne s pelenama i dječjim plačem. Naime, Janko Popović Volarić postao je tata sa samo osamnaest godina i svoju očinsku dužnost jako je ozbiljno shvatio. Sa svojim sinom Davidom, danas 26-godišnjakom koji radi kao ton majstor, ima izuzetno blizak odnos i ponosan je u kakvog je mladića izrastao.

Linker
16. rujan 2024 17:29