Charlie Puth i Brooke Ashley Sansone 

 PROFIMEDIA
Intimno vjenčanje

Charlie Puth otkrio da se oženio, osvojila ga je prijateljica iz djetinjstva

Iako se poznaju od malih nogu, ljubav je počela tek 2022., a zaručili su se u rujnu prošle godine.

Iako se poznaju od malih nogu, ljubav je počela tek 2022., a zaručili su se u rujnu prošle godine.

"Volim te Brooke. Uvijek sam te volio. S tobom sam najbolja verzija sebe", tim riječima je američki pjevač i tekstopisac Charlie Puth na svom Instagram profilu objavio da se oženio za djevojku Brooke Ashley Sansone. Vjenačnje je održano 7. rujna na maloj ceremoniji u Charliejevoj obiteljskoj kući u Montecitu u Kaliforniji, piše Vogue.

“Željeli smo da ceremonija bude skroz jednostavna, ali nezaboravna. Htjela sam da naše vjenčanje bude spoj tradicije i modernog te da svaki detalj bude savršeno, promišljeno napravljen. Posluživanje mini hrenovki na srebrnim pladnjevima, primjerice, bilo je i više od zabavnog detalja. Bio je to odraz moje ljubavi prema stilovima koji spajaju profinjeno s razigranim", kazala je Brooke, dok je Charlie dodao da je to "najsretniji dan u njegovom životu".

image

Charlie Puth i Brooke Sansone

PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

32-godišnji pjevač, najpoznatiji po pjesmama "See you again" s Wiz Khalifom i "We don‘t talk anymore" sa Selenom Gomez, i 25-godišnja Brooke koja radi u odnosima s javnošću, zapravo su prijatelji iz djetinjstva. Svoju vezu su započeli 2022. godine, a vijest o zarukama objavili su u rujnu prošle godine.

Brooke je nosila vjenčanicu bez naramenica koju je za nju dizajnirala Danielle Frankel. Vidljivi su bili detalji ručno rezanih latica napravljenih od čipke. Puth je odabrao netradicionalno odijelo, noseći sako s dvorednim kopčanjem s čipkastim rubom i širokim manšetama. Kao sentimentalan detalj, na rubovima njegove bijele košulje crvenim koncem su bile izvezene riječi "Mi, zauvijek".

Linker
18. rujan 2024 11:53