DAVE BEDROSIAN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Promovira i film

Veliki povratak Winone Ryder: Zvijezda 90-ih zablistala u kampanji Jimmyja Chooa i donijela dašak nekih prošlih vremena

U središtu editorijala nalazi se upravo glumica te kolekcija obuće, torbi i naočala za jesen 2024., a za njegovo stvaranje zaslužni su Ezra Petronio i Lana Petrusevych kao fotograf i umjetnički direktori te stilistica Camilla Nickerson.

U središtu editorijala nalazi se upravo glumica te kolekcija obuće, torbi i naočala za jesen 2024., a za njegovo stvaranje zaslužni su Ezra Petronio i Lana Petrusevych kao fotograf i umjetnički direktori te stilistica Camilla Nickerson.

U jeku promocije nastavka kultnog filma "Bubimir Bubimir" i njegove premijere na Filmskom festivalu u Veneciji, jedna od glavnih glumica Winona Ryder (52) osvanula je u novoj kampanji luksuznog modnog brenda Jimmy Choo za nadolazeću sezonu. Fotografije sa snimanja objavljene su na profilu na Instagramu modne kuće, a glavna zvijezda na jednoj od njih nosi elegantne crvene štikle i pozira s pripadajućom glamuroznom pripadajućom torbicom u crnoj kožnoj haljini i hulahopkama. Tu je i video u kojem su se u prvom planu našle blještave salonke, sunčane te dioptrijske naočale.

Snimanje prikazuje najnoviju kolekciju Glamour Refined i oživljava stil i kulturološki reset kasnih 1990-ih, a koje Winona tada savršeno utjelovila. "Ona je ikona stila i glume. Tijekom 1990-ih oboje smo bile u ranim 20-ima. Njezini filmovi i njezine estetika obilježile su desetljeće koje je oblikovalo Jimmy Choo kao brend. Winonin talent u kombinaciji s njezinom osobnošću i nasljeđe 90-ih, savršen su način za predstaviti kolekciju", pojasnila je kreativna direktorica Sandra Choi.

Glumica se na scenu vratila na velika vrata prihvativši ulogu u nastavku filma "Bubimir" iz 1988., koji je snimila sa svojih 16 godina, a glumila je Lydiju Deetz, čime je pomalo iznenadila sve. Prethodno je naime bila priznala kako joj je teško zamisliti nastavak tog filmskog hita jer zamišlja da je njezin lik i dalje sam na tavanu. "Mislim da svakako, nikad nisam zamišljala da Lydija ima djecu ili da je u bilo kakvoj vezi. Uvijek sam mislila da je vjerojatno u svom svijetu kako stari. Sama na tavanu i sretna, ali sama", izjavila je za Slash Film.

image

Na premijeri filma "Bubimir Bubimir" na 81. Filmskom festivalu u Veneciji

ALBERTO PIZZOLI AFP
image

Winona je u sretnoj vezi sa Scottom Mackinlayjem posljednjih 14 godina

ALBERTO PIZZOLI AFP

O vlastitom ljubavnom životu rijetko govori, no učinila je iznimku u intervju za jedno od nedavnih izdanja časopisa Harper‘s Bazaar i priznala kako iza sebe ima dvije katastrofalne ljubavne veze. Bivše partnere nije imenovala, ali zna se da je ljubila slavne kolege Johnnyja Deppa i Matta Damona. U kratkim romansama bila je i s Davidom Duchovnyjem, Valom Kilmerom i Peteom Yornom, a navodno i s Charliejem Sheenom. Posljednjih 14 godina sretna je s partnerom Scottom Mackinlayem Hahnom, osnivačem održive tvrtke za proizvodnju organskog pamuka, Loomstate. "Sjajan je, stvarno jest. Prava sam sretnica", zaključila je Winona.

Linker
14. rujan 2024 02:50