UFC

‘Godine su samo broj, Jonesu će biti jako teško‘: Pogledajte najnovije kadrove s treninga Stipe Miočića, u fenomenalnoj je formi!

Stipe Miočić trening

 Screenshot (instagram, Stipe Miocic)
Miočić je objavio neke kadrove sa svoga treninga, a fanovi u komentarima su jednostavno poludjeli

Iako se dugo pretpostavljalo, od prekjučer je i službeno. Stipe Miočić borit će se protiv Jona Jonesa na UFC 309 priredbi 16. studenoga ove godine, a Madison Square Garden ugostit će ovu veliku borbu za pojas u teškoj kategoriji, kao i ostavštinu koju će sa sobom ponijeti pobjednik ovoga meča.

Točno godinu dana od originalnog termina, Miočić i Jones konačno će ući u kavez i razriješiti račune. Prošle godine Jones se ozlijedio netom prije priredbe, tako da je borba otpala, no uspio se oporaviti i krenuti u novi kamp za borbu protiv Stipe. Nadamo se da ovoga puta problema neće biti i da ćemo konačno i gledati ovu dugo očekivanu borbu.

Pune tri i pol godine Stipu nismo vidjeli u kavezu, odnosno, od onog teškog poraza od Francisa Ngannoua na UFC 260 priredbi. Nije ni Jones u posljednje vrijeme bio ništa aktivniji, jer osim debija u teškoj kategoriji početkom prošle godine, u posljednje četiri godine nema niti jedan drugi nastup.

Borba je ovo koju očekuje svaki fan MMA-a, a veliko pitanje je od samog početka stanje i forma Stipe Miočića. Dugo je to vremena van kaveza, nakupile su se i neke godine, no u posljednjem videu kojeg je objavio na svom Instagram profilu, Stipe djeluje kao da je u fantastičnoj formi.

Miočić je objavio neke kadrove sa svoga treninga, a fanovi u komentarima su jednostavno poludjeli. Pisalo se tako da su godine samo broj, da će Jones imati vrlo težak zadatak, ali da postoji vjera jer je i Glover Teixeira u sličnim godinama uzeo pojas. Što reći, osim da je najbolje da sami pogledate video:

Linker
19. rujan 2024 11:51