Regija

Vaso Bakočević: ‘Zamislite da kažem djeci da sam pobijedio i onda im pustim snimku. Pejić je pobijedio!‘

Filip Pejić (lijevo) | Filip Pejić i Vaso Bakočević (desno)

 Screenshot (instagram, Fnc)
Jedan od najpopularnijih regionalnih boraca oduševio je publiku u Puli svojom gestom

Nevjerojatan rasplet dobili smo u okršaju između Filipa Pejića i Vase Bakočevića. Dugoočekivani okršaj na FNC 19 eventu na koncu je završio diskvalifikacijom Filipa Pejića.

"Nitro" je prvotno nokautirao Vasu Bakočevića, napokon je uživao u pobjedničkom osjećaju, ali ubrzo je shvatio kako ne samo da ostaje bez pobjede, nego će upisati poraz u ovom meču.

Naime, Pejić je sjajno pogodio "middle kickom" kojim je poslao Vasu na tlo, ali u nastavku akcije nesmotreno je plasirao nedozvoljeni "soccer kick" koji je odsjeo na glavi Bakočevića. Dodao je Pejić još par udaraca šakom nakon čega je meč prekinut, a pregledom snimke utvrđeno je Pejić napravio štetu nedozvoljenim udarcem i "Nitro" je diskvalificiran. Vaso Bakočević nije prihvaćao pobjedu u tom meču, odbio je da njegova ruka bude podignuta, a odbio je i mogućnost revanša prema MMA pravilima.

"MMA? Šanse nema, nema tih para. Da mi dođeš pred kuću, neću. Ovo mi je 69. MMA meč. Ja ništa hrabriji nisam jer radim boks golim šakama, ali neću više.", rekao je Vaso dok je skidao rukavice i službeno se opraštao od MMA-a. Zatim se osvrnuo na sam ishod meča i pojasnio je zašto ne želi da ga se promatra kao pobjednika ove borbe.

"Ovako, zamislite da ja dođem kući i kažem djeci: ‘Tata je pobijedio meč‘, a zatim im pustim snimku. Ja nisam ni vidio što se dogodilo, bacio je ‘soccer kick‘, zar ne? Ja sam se borio kad su ‘soccer kickovi‘ bili legalni, tako i treba biti. Filip Pejić je pobijedio nokautom u prvoj rundi. Hvala! Čestitam Pejiću i timu Hrvatska na osvajanju realityja, ovo je moj posljednji MMA meč. Borit ću se samo u ‘bare knuckleu‘, vidimo se i pozdrav!", završne su riječi Bakočevića koji MMA napušta s gospodskom gestom, uz gromoglasnu podršku fanova u Puli.

Nakon što je Vaso održao svoj govor, publici se obratio i silno razočarani Filip Pejić. Još od završetka 2022. godine, "Nitro" čeka službenu MMA pobjedu. U ovom meču nakratko je osjetio slast pobjede, ali ishod je razočaravajuć.

"Marko (obraća se Petraku), vratio sam se iz pakla. Rekao sam da ću čovjeku pomoći ako ga nokautiram. Htio sam ga udariti u tijelo i ne znam što sam napravio. Oprostite, molim vas. Vaso, hvala ti na svemu. Legenda si i tvoj sam fan. Hvala ti na ovom meču. Ako pristaješ, doći ću i u Beograd borit se s tobom. Srce mi puca na 600 dijelova i oprostite. Htio sam vam pružiti najbolje što mogu. To sam i odradio, ali na kraju sam sve upropastio."

Pejić je iskazao želju za revanšom u Beogradu, ali čini se da je Vaso ovaj put definitivno odlučio kako napušta MMA. No, tko zna, možda Pejić pristane na "bare knuckle" meč, ništa nije isključeno.

Linker
08. rujan 2024 13:35