K1 i Boks

(VIDEO) Mike Perry: ‘Volim primati udarce u lice‘, Jake Paul: ‘Voliš zato što si idiot, podučit ću te boksu‘

Mike Perry | Jake Paul

 Screenshot (youtube, Mma Hour)
Prvo sučeljavanje dvojice boksača dogodilo se u sklopu MMA Hour emisije

Jake Paul trebao je 20. srpnja (sedmi mjesec) boksati protiv Mikea Tysona, jednog od istinskih boksačkih velikana. Međutim, zdravstveni problemi uskoro 58-godišnjeg Mikea odgodili su taj meč i Jake će morati čekati sve do 11. mjeseca.

No, Paul ne planira samo trenirati i čekati u tom periodu. Jake je sa svojim timom brzo reagirao i pronašli su odličnog zamjenskog protivnika. Mike Perry uskočit će kao Tysonova zamjena i 20. srpnja (sedmi mjesec) predvodit će boksački spektakl u Tampi zajedno s Paulom.

Nedugo nakon potvrde ovog meča, Ariel Helwani ugostio je taj dvojac u svojoj emisiji MMA Hour. Perry i Paul uključili su se putem videopoziva i odradili su svojevrsno sučeljavanje. Prepucavanju nije bilo kraja.

‘‘Znam da Mike Tyson govori kako svi imaju plan dok ne prime udarac u lice, ali ja volim primati udarce u lice. Dakle, moj plan ide sasvim dobro.‘‘, rekao je Perry u jednom trenutku rasprave s Paulom, na što je Jake oštro uzvratio.

‘‘To je zato što si idiot. Ono što mene čini dobrim boksačem jest činjenica da ne volim primati udarce i treniram da ih ne primam. To je ono čemu ću te naučiti u ovom sportu, mala kujice. Ovo nije ‘bare knuckle‘ gdje hrpa starih MMA boraca samo trče ringom i udaraju jedni druge poput nekakvih huligana. Pokazat ću ti što je pravi sport.‘‘, rekao je Paul.

Mike Perry i Jake Paul posjeduju određeno iskustvo međusobnog obračuna. Nekoliko godina unazad, Paul i Perry zajedno su sparirali dok se Paul pripremao za jedan od svojih nadolazećih mečeva. Jake ističe kako je tada bio boksački početnik.

‘‘Tek sam učio boksati, mislim da je to bila moja druga godina u boksu. Odradio sam svih pet rundi s njim (Perryjem), a čeka nas još luđa borba 20. srpnja. Zato znam da ga mogu nokautirati, jer danas sam posve, posve drukčiji borac. Već sam ga prebio na sparingu i učinio sam ga svojim sinom, što je on zapravo i priznao. Mike tvrdi kako ima plan, ali ne vjerujemo mu. Ti znaš što se dogodilo. Mike, ti dobro znaš, ne moram ovdje govoriti o tome.‘‘, otkrio je Paul, a zatim je Perry iznosio svoju stranu priče.

‘‘Prije svega, čini se kako sam ga prejako udarao, jer on je samo bježao i izbjegavao razmjene svih šest rundi. Kad sam ga naveo da spusti glavu ravno na moj aperkat, vjerojatno je zaboravio da smo odradili i šestu rundu. Njega je čekao meč na osam rundi, a oni su mi rekli nakon pete runde da ćemo odraditi još jednu rundu, posljednju. U prvoj i drugoj rundi pogodio me svojom snajperskom desnicom. Nasmijao sam mu se u lice i nastavio sam vršiti pritisak. Sljedeće četiri runde samo sam ga pritiskao i udarao u lice. Mislim da je zaboravio šestu rundu. Odustao je nakon te runde jer je znao u kojem smjeru idemo. Sedma i osma runda, to su runde u kojima planiram staviti njegovu glavu na pladanj.‘‘, uzvratio je Perry svojom verzijom priče.

Sve ove priče past će u vodu 20. srpnja. Ono što se te večeri dogodi u ringu, bit će jedino relevantno u rivalstvu ovog dvojca. Animozitet je očito prisutan, ali i uzajamno poštovanje. Svjesni su obojica opasnosti koju donose u kavez, a nama preostaje čekati ovaj vrlo interesantan meč.

Kompletno Perryjevo i Paulovo gostovanje u MMA Houru možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
18. rujan 2024 17:13