Komarci su je svake godine ‘masakrirali‘, a sada bježe od nje kao ludi: ‘Slučajno sam otkrila ovaj fantastičan proizvod kojeg se groze‘

 GORAN SEBELIC/CROPIX

Komarci mogu baš poremetiti ljetnu, bezbrižnu svakodnevicu. Ako vas bodu često, dovedu vas do stanja da jednostavno ne želite više boraviti na otvorenom. No, što učiniti da uspješno spriječimo njihove napade? Ima li rješenja koje stvarno djeluje?

Žena na TikToku s oduševljenjem je podijelila savjet koji bi mnogima mogao pomoći u tjeranju komaraca ovog ljeta. Mary, koja živi u južnoj Floridi, slučajno je naišla na savjet u komentaru na TikToku i odlučila ga sama isprobati.

Pogledajte video!

- Kupio sam svaki komercijalni proizvod koji postoji za tjeranje komaraca jer me pojedu cijelog. Očito imam slatku krv..., započela je Mary i dodala kako ništa od toga nije pomoglo dok nije naišla na savjet koji bi i sama lako primijenila.

- Ništa nije pomoglo, a ovdje na jugu Floride situacija s komarcima je jako loša, posebno u ovo doba godine, rekla je.

Otkrila je da je ključni sastojak koji je konačno pomogao u tjeranju komaraca - vanilija. Mary je dalje opisala da je napravila savršeno sredstvo protiv komaraca tako što je pomiješala čisti ekstrakt vanilije s vodom, a zatim dodala prstohvat cimeta za miris.

- Sve sam pomiješala i poprskala posvuda. Ne samo da mirišem na kolače, nego ovo djeluje! Curo, volim te, rekla je Mary ženi na čijem je TikToku vidjela ovaj recept, prenosi Alo.

Mary sada sa sobom nosi vodu s cimetom od vanilije u bočici s raspršivačem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 13:51