PRILIČNO BIZARNO

Preuzeli su ključeve kuće koju su kupili i ušli u nju, a onda ih je dočekala scena iz ‘horor filma‘

 TIKTOK

I najhrabriji bi zastali kad bi zatekli prizor koji je na TikToku otkrio par koji se "skriva" pod korisničkim imenom Stonesack Renovation. Oni su kupili kupili kuću iz šezdesetih u kojoj dugo nitko nije boravio i koja im je, u prvom razgledavanju, zaista izgledala odlično.

No, kad su preuzeli ključeve i krenuli u detaljan pregled prostorija, ostali su u šoku. U jednoj od soba pronašli su skrivenu prostoriju kakve se nebi posramili niti oni koji skrivaju najmračnije tajne. Obična drvena vrata koja izgledaju kao od klasičnog ormara, skrivaju iza sebe još jedna vrata u boji zida, a kad su ih otvorili, dočekala ih je još i zavjesa.

image
TIKTOK

Kad su i nju pomaknuli imali su što vidjeti - skriveni tavanski prostor u koji ljudska noga očito nije dugo kročila na prvu je izgledala prazno, ali kad su bolje promotrili uz pomoć svjetiljke, u zadnjem se uglu mogao vidjeti drvenom pločom zaštićen dio u kojemu je srebrni kovčeg. Ovaj par nije mogao odoliti i odmah su išli provjeriti sadržaj.

Kovčeg s dvostrukim vratima prava je rijetkost, a upravo takav bio je ovaj osamljeni u njihovoj skrivenoj prostoriji. Tako su u prvom dijelu kovčega pronašli tek etiketu i osušeni bombon, ali pravo iznenađenje je bilo u glavnom pretincu. Tamo je, lastikom namjenjenom za učvršćivanje sadržaja kovčega, bila privezana lutka u pletenoj ružičastoj haljini.

image
TIKTOK

Ovakve lutke česte su i u filmovima strave, a među ljudima postoji i prava fobija od njih, pa ne čudi niti što je na prvu uplašila nove vlasnike kuće. Korisnici TikToka zaprepasitli su se ovim nalaskom i pozivali ih u komentarima da pretraže i ostatak kuće jer će sigurno pronaći još nešto bizarno.

@stonestack_renovation Replying to @Kim Leslie Sorry for the delay in getting part 3 out, we have bedn extremely busy renovating and celebrating new year #fyp #hiddengems #renn #rennovation #rennovationproject #foryou #foryourpage #f #hidden #creepy ♬ original sound - Stonestack renovation

Novopečeni vlasnici odlučili su sve pretvoriti u šalu pa su snimili još nekoliko videa retro interijera kojeg imaju u planu u potpunosti renovirati. Svaka faza obnove ove kuće moći se se pratiti na njihovom TikTok profilu, a nove video materijale mnogi nestrpljivo očekuju u nadi da će ih opet dočekati neka "scena iz horor filma".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 21:03