KUĆA UBOJSTVA?

Preselila se u novu kuću, otkrila da curi voda pa uspaničeno zvala policiju: ‘Ispod pločica sam pronašla otiske stopala i krv‘

 TikTok

Tiktokerica Audrey i njen suprug nedavno su kupili kuću u Michiganu, gdje su se preselili iz Arkansasa. Iako je njihov novi dom djelovao savršeno normalno, ubrzo su otkrili da im u jednoj od prostorija, vešeraju, curi voda. Zbog toga su morali razbijati postojeće pločice, a ono što su pronašli ih je potpuno izbezumilo.

"Upravo smo kupili kuću i mislim da je neko možda ubijen u njoj", rekla je Audrey u videu objavljenom na društvenim mrežama pa objasnila kako je ostala u šoku nakon što je ispod pločica pronašla "veliku mrlju koja je izgledala poput krvi i crvene otiske stopala".

"Neka mi netko kaže da pretjerujem i da je to boja. Iako, prilično sam sigurna da to nije boja... Ako ste ikada imali posla s takvim stvarima ili poznajete ljude koji čiste takve stvari, boja se ne upija ovako kroz pločice. Pošaljite pomoć", rekla je u videu.

Naknadno je otkrila da je kontaktirala policiju te da je policijski službenik pregledao prostoriju. Srećom, testiranja su pokazala da nije riječ o ljudskoj krvi.

"Oduševljena sam, ne bih voljela znati da je netko preminuo u mojoj kući", rekla je Audrey, prenosi Tuzlanski.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 06:27