POGLED NA OCEAN

Miranda Kerr napokon prodala kuću u Malibuu, pogledajte koliko je zaradila

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK/

Australski supermodel Miranda Kerr uspješno je prodala svoju dugogodišnju kuću u Malibuu s prekrasnim pogledom na ocean, i to za 4,1 milijun dolara, što je gotovo duplo od iznosa koji je izdvojila kad ju je kupovala.

image
M.LAGOS/LUXURY MALIBU PROPERTY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA/

Riječ je o imanju na padini iznad poznate kalifornijske ceste Pacific Coast. Sadrži glavnu, četverosobnu kuću, bazen, spa i gostinjsku kuću, a nalazi se na samom kraju slijepe ulice i pruža zavidnu razinu privatnosti. Velika mu je prednost i blizina Los Angelesa.

image
M.LAGOS/LUXURY MALIBU PROPERTY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA/M.LAGOS/LUXURY MALIBU PROPERTY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA/

Manekenka je imanje kupila za gotovo 2,2 milijuna eura 2014. godine, ubrzo nakon što se rastala od glumca Orlanda Blooma, a kuću je koristila kao svoje "utočište za bijeg" i tijekom braka s osnivačem Snapchata, Evanom Spiegelom. S njim i djecom danas živi u obiteljskoj vili, vrijednoj 11 milijuna eura, u losangeleškoj četvrti Brentwood. O kući u Malibuu Miranda Kerr pričala je prije par godina za lifestyle portal MyDomaine.

image
M.LAGOS/LUXURY MALIBU PROPERTY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA/

"Odmah sam se zaljubila u tu kuću. Sviđao mi se raspored prostorija, visoki stropovi i svjetlost koja dolazi kroz velike prozore” rekla je tada.

image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA/

Kuću joj je prije deset godina prodao Brian Goldberg iz agencije za nekretnine Luxury Malibu Property, koji je rekao da ju je privukla lokacija, privatnost, pogled, uređenje i nevjerojatna energija doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 07:42