COOL MJESTO

Novo ruho poznate trgovine luksuznih modnih brendova

 Press

Magali Concept Store punih osam godina dobro je poznata adresa svim zaljubljenicama u profinjene modne komade s potpisom najaktualnijih svjetskih dizajnera. Smješten u Dežmanovoj ulici br. 4, iz sezone u sezonu podiže ljestvicu na zagrebačkoj modnoj sceni pomno biranim it komadima prestižnih brendova Wardrobe NYC, Camilla and Marc, Rohe, Blazé Milano, Extreme Cashmere i Magde Butrym.

image
Press
image
Press
image
Press

Ponuda Magali Concept Storea zasniva se na statement komadima koje prati ženstvena silueta. Stvorili su vlastiti pogled na ženstvenost, oblikujući jedinstveni identitet svojih klijentica. Stvaraju suvremenu viziju romantizma u modi, povezuju prošlost sa budućnošću, minimalizam sa seksipilom, eleganciju s lakoćom i snagu s osjećajnošću. Ulaskom u osmu godišnjicu poslovanja, Magali Concept Store dočekao je u novom ruhu. Za dizajn interijera zaslužan je Dean Franić, čija se vizija luksuznog concept stora poklopila sa željama klijenta da stvori prostor koji odiše luksuzom, a istodobno pruži osjećaj topline doma.

image
Press
image
Press
image
Press
image
Press
image
Press
image
Press

- Naša estetska vizija bila je nadahnuta luksuznim ambijentima elitnih butika i ekskluzivnih rezidencija svjetskih metropola. Korištenjem zidnih lukova, stvorili smo elegantan vizualni efekt prostranosti i raskoši. Mramorizirani zeleni i sivi oniks, kao dragocjeni materijali, dodaju dubinu i sofisticiranost prostoru. Namještaj u prostoru kombinira klasične retro elemente s modernim skulpturalnim dizajnom, stvarajući harmoničan spoj prošlosti i suvremenosti. Detalji poput police od ogledala i bogatih tkanina upotpunjuju ekskluzivni dojam prostora - rekao je dizajner interijera Dean Franić.

image
Press

Veste od najfinijeg kašmira, sakoi od najkvalitetnije vune i haljine pomalo seksipilnih silueta koje pažnju privlače statement komadima, sve to ove jeseni možete pronaći u Magali Concept Storeu, na staroj adresi, ali od sada u novom ruhu. Jesen je doba za uskakanje u nove it komade, a ako se želite osjećati ugodno u svojoj koži, a istodobno biti sretni, moćni i samouvjereni - Magali Concept Store je prava adresa za vas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 11:34