U CENTRU ZAGREBA

Jelena Veljača pokazala djelić svojeg stana: ‘Ovo je pogled s mog prozora na najdivniji park u gradu, ali i na balkon koji obožavam‘

Jelena Veljača sa suprugom Vitom Turšićem

 JOSIP MOLER/CROPIX

Scenaristica i glumica Jelena Veljača u rujnu 2022. godine otkrila je da je sa suprugom Vitom Turšićem kupila stan u samom srcu Zagreba, gdje danas žive s njezinom kćeri Lenom. Prije useljenja stan su renovirali oko godinu dana, a određene kutke svojeg luksuzno uređenog obiteljskog doma Jelena s vremena na vrijeme podijeli na društvenim mrežama.

Tako je pokazala kako je uredila svoj prostran i svjetlom okupan dnevni boravak te otkrila koji joj je najdraži dio stana.

"Ova fotka je pogled s mog prozora na najdivniji park u gradu, ali i na balkon koji obožavam", napisala je, među ostalim, na društvenim mrežama te dodala da je "potpuno luda za pločicama" i da joj je "trebalo sto godina da odebere one koje idu u kuhinju".

Ranije je objavila da stan ima čak tri balkona, a u nekoliko je objava pokazala i kupaonicu s popularnim ‘metro‘ keramičkim pliočicama bijele boje u kombinaciji s tamnim fugama. Njezine je pratitelje posebno privukla zlatna miješalica u tuš kabini s industrijskom staklenom stijenom.

Iako u stanu žive već godinu dana, Jelena je otkrila kako su tek nedavno u master kupaonicu postavili veliko ogledalo koje sa svojim metalnim rubom stilski odgovara tuš kabini.

"Nakon puuuuno premišljanja odabrali smo ono s ugrađenom rasvjetom", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 08:32