pogledajte video

Ovaj bračni par odlučio je umirovljeničke dane provesti u kući dimenzija 2,5 m u dužinu i 7,3 m u širinu. Prodali su sve i osmislili savršen dom na kotačima!

 /SHUTTERSTOCK

Kada su Adrienne i Dave s Novog Zelanda otišli u mirovinu, odlučili su se na određene životne promjene. Djeca su odrasla, krenula svojim putem, preselila se, a oni su ostali sami, u prevelikoj kući koja im se jednostavno više nije isplatila i nije im bila potrebna. Zbog toga su se odlučili na promjenu životnog prostora. Prodali su svoju (pre)veliku kuću i spontano odlučili - selimo se u malu kuću na kotačima.

Pogledajte video!

-Htjeli smo maksimalno uživati u umirovljeničkim danima, opustiti se i od svakog dana napraviti avanturu - sa smiješkom govore Adrienne i Dave koji sada žive u kući dimenzija samo 2,5 x 7,3 metara. Kuća izvana izgleda zaista minijaturno, ali unutra ima sve potrebno za ‘normalan‘ život. Ima kuhinju, krevet, kauč, kupaonicu...Ima i velike prozore koji u interijer dovode hrpu dnevnog svjetla. Najzanimljiviji dio definitivno je spavaća soba do koje se dolazi ljestvama.

-Iako to sve izgleda jako fora, brinemo što će biti kada budemo stariji. Naime, ljestve nisu za starije ljude, pa ako bude problema u budućnosti ćemo svakako kupiti novu kuću, sa stepenicama. Sigurnije je - objašnjavaju Adrienne i Dave koji otkrivaju kako su uz staru kuću prodali i pola zemljišta, a drugu polovicu su zadržali da tamo mogu parkirati svoj novi kamper. U kući imaju i brojna skrivena mjesta za odlaganje stvari. Kuhinja je jednostavna i praktična, a kupaonica mala, ali sasvim dovoljno velika za njih dvoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. rujan 2024 10:16