U KRUŽNOM TOKU

Odmor za bicikliste u minimalističkom valjku od 11 kvadrata: Od kreveta i tuša do TV-a i wi-fija, sve što vam je potrebno za brz oporavak od pedaliranja

 SLUBE

Biciklistički turizam u zapadnim je zemljama već godinama u usponu. Na ovu se nišu gleda s posebnim simpatijama jer biciklisti su posebna sorta turista, obično puno obzirnija prema okolišu. Stoga nije čudno da uz duže i poznatije biciklističke rute u razvijenim zemljama niču i smještajni kapaciteti baš za tu publiku.

image
SLUBE
image
SLUBE
image
SLUBE
image
SLUBE

Uz jednu takvu, koja se proteže između Berlina u Njemačkoj i Copenhagena u Danskoj, niklo je nekoliko mini apartmanskih naselja pod nazivom Slube. Riječ je o naseljima od nekoliko samostalnih jedinica, koje su sve u obliku valjka. Svaki je valjak malo prostorno čudo - spoj minimalne kvadrature i maksimalne udobnosti.

image
SLUBE
image
SLUBE

Valjak je visok gotovo 5 metara, sa stambenim prostorom od 11 kvadrata. Ovisno o lokaciji, odsjesti možete u tri različite izvedbe: u jednokatnom, dvokatnom i valjku s krovnom terasom. Valjci su opremljeni kao moderne hotelske sobe, kreativno i s puno pažnje za detalje.

image
SLUBE
image
SLUBE

U jednokatnom se valjku nalazi udoban bračni krevet i krevet na kat, a u dvokatnom se u donjem dijelu nalazi dio za sjedenje i potpuno opremljena kupaonica s tušem, zahodom i umivaonikom. Stubište vodi u udoban prostor za spavanje s bračnim krevetom i velikim prozorom. Svi su valjci opremljeni pametnom rasvjetom, utičnicama, TV-om i wi-fijem.

image
SLUBE
image
SLUBE

Zahvaljujući besplatnoj Slube web aplikaciji, sve se odvija beskontaktno: rezervirate boravak, odradite check-in, kontrolirate grijanje i klimatizaciju, doznajete sve o lokalnoj gastro i sportskoj ponudi. Biciklisti, naravno, dobivaju poseban popust na boravak dođu li na svom ljubimcu na dva kotača.

Slube apartmane pronaći ćete na pet lokacija u Njemačkoj: u Rottstocku, Neustrelitzu, Greifswaldu, Zehdenicku i na jezeru Krakow.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 12:20