Impresivno

Nitko nema luksuzniju vilu od Nikoline Pišek: 300 kg težak luster fascinira, a kuhinja ostavlja bez daha

 VEDRAN PETEH/CROPIX/
U vili Nikoline Pišek najviše pažnje, čini se, privlači luster u dnevnoj sobi...

Poznata voditeljica Nikolina Pišek posljednjih mjeseci na društvenim mrežama otkriva kako se useljava u svoju luksuznu, 1,7 milijuna eura vrijednu vilu u zagrebačkim Šestinama. Riječ je o nekretnini koju je kupila još s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a voditeljica je pokazala pratiteljima dio namještaja te unutarnje uređenje.

Naime, Nikolina je impozantno zdanje kupila sa suprugom 2022. godine. i planirali su zajednički život u njoj, nažalost, sve želje i planove u trenu je ugasila Ristovićeva iznenadna smrt.

U luksuznoj vili cijelo uređenje Nikolina je sama osmislila.

Nedavno je odlučila pokazati kako je postavljen golemi kristalni luster u njenom open space dnevnom prostoru, koji spaja kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak.

Ono što je njezine pratitelje na Instagramu ostavilo bez riječi je luster težak gotovo 300 kg, ali i kuhinja. Vidljivo je da je voditeljica pazila na apsolutno svaki detalj, ali ističe da je velikih problema imala s građevinskim radovima i poštivanjem rokova.

- Kao i svaka obnova, napredak je prilično kompliciran. Useljenje je kasnilo zbog kašnjenja i problema s građevinskim radovima - rekla je prije par mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. kolovoz 2024 12:32