PRETJERANO ILI INOVATIVNO?

Ljudi su počeli nositi čak i posteljinu na plažu, morate vidjeti zašto!

Ilustracija

 /SHUTTERSTOCK

Ručnik, krema za sunčanje, prijenosni hladnjak s paštetama, paradajzima, octom i pečenim piletom (vjerujte, i to smo doživjeli), suncobran, šator, gigantski luftić... Da, sve su to stvari koje se već uobičajeno mogu vidjeti na plažama. I baš kad smo pomislili da nas ništa više ne može iznenaditi, društvenim se mrežama počeo širiti video u kojem se na plaži može vidjeti - posteljina!

No, riječ je zapravo o jednom triku koji bi mogao zainteresirati sve one koji se kupaju i odmaraju na pješčanim plažama, a pritom ne podnose sitni pijesak po svojim ručnicima, torbama, sandalama, u hrani... Ispostavilo se da je plahta s gumicom odlično rješenje za ovaj dosadni problem, prenosi Dnevno.hr.

Naime, YouTube video prikazuje kako od plahte s gumicom napraviti ‘ogradu‘ koja sprečava da pijesak dospije na ručnike. Dakle, potrebno je raširiti plahtu te u svaki kut staviti jedan predmet, poput torbe ili ruksaka, te preko njega navući rubove s gumicom. To će ‘fiksirati‘ ogradu. Rezultat je improvizirani zaštićeni prostor na koji se mogu položiti ručnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. kolovoz 2024 12:22