Kakva divota

Čarobna rasvjeta pretvara ovaj vrt u pravi raj: Žardinjere i detalji izazivaju uzdahe stotina tisuća ljudi

 EMMA LOGSDON/GETTY IMAGES
Ljepotu biljaka i njegovanog travnjaka u ovom vrtu ističu LED svjetiljke i trake te efektne žardinjere

Kad dođu prvi topli dani, već negdje u ožujku, Janice Bristow otvara svoja dvostruka preklopna staklena vrata koja dijele dnevni boravak i dvorište. Tada za nju počinje najljepši dio godine, a obitelj može maksimalno koristiti svoj prekrasan vrt.

Prije nekoliko godina njezin suprug Steve dogradio je modernu, prostranu kuhinju i otvorio je prema dvorištu, a staklena vrata pružaju besprijekornu vezu između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Bila je to prekretnica u životu obitelji - u dvorištu je izgrađena pergola, dodana lijepa kutna vrtna garnitura, u središtu je mali kamin, a ima mjesta i za članove obitelji i za goste.

Janice i Steve uredili su posebnu vanjsku blagovaonicu - okrugli stol zaštićen je velikim suncobranom, a u sredini je mini kamin za prohladne večeri.

- Volim žardinjere različitih oblika i njihovo spajanje u skupine, napisala je Janice. Više od 700 tisuća pratitelja na Instagramu ne može odoljeti ovom vrtu.

Ograda je ukrašena ukrasnim panelima čiju ljepotu naglašava svjetlo LED lampi postavljenih u žardinjerama ispred njih.

- Ako već niste pogodili, volim prekrasnu rasvjetu. Vanjska rasvjeta omogućuje vam da proširite funkcionalnost vašeg vrta izvan dnevnih sati. S dobrim osvjetljenjem možete stvoriti primamljiv vanjski životni prostor u kojem možete zabavljati goste, opuštati se ili uživati ​​u obrocima čak i nakon zalaska sunca, napisala je Janice.

Igra svjetla i sjene ovaj vrt u večernjim satima pretvara u pravu zemlju čuda, stoga pogledajte fotografije i video zapise koji otkrivaju detalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. kolovoz 2024 13:03