ČAS POSLA

3 jeftina načina da uredite dvorište: Iskoristite ove stvari za zapanjujući ambijent i oduševite sve ukućane, susjede i goste

 HEIKEKAMPE/GETTY IMAGES, JANELLELUGGE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Obratite pažnju na ova tri jeftina i brza načina za uređenje dvorišta. Probudite kreativnost i stvorite ugodnu i romantičnu atmosferu

U posljednje se vrijeme puno govori o upcyclingu i recikliranju, ali zapravo rijetki stvarno znaju potencijal ove prakse. Od stolice izrađene od kovčega do pribora za jelo koji postaje ručkica namještaja u ovom vam članku donosimo zanimljive primjere pomoću kojih možete na kreativan i zabavan način urediti vrt i pritom se dobro zabaviti.

image
DENISE HASSE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Ovaj članak, dakle, posvećen je svim ljubiteljima uradi sam projekata i entuzijastima recikliranja, a uključuje tri briljantna rješenja koje možete kopirati već ovog vikenda.

image
JANELLELUGGE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Uređenje vrta i okućnice posebno je inspirativno ljeti kada provodimo slobodno vrijeme okruženi zelenilom. Probudite kreativnu stranu svoje osobnosti i napravite jednostavan ukras koji će stvoriti romantičnu atmosferu i uljepšati vaš boravak na otvorenom.

image
CAVAN IMAGES/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

1. Staklene posude ili boce

Pronađite staklenke ili boce različitih veličina i omotajte konopac oko vrha. Objesite ih na drvo, krošnju ili dio dvorišta po izboru. Napunite ih vodom i dodajte poljsko cvijeće ili ubacite umjetno cvijeće i lišće u prazne posude.

image
AD_FOTO/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Ovaj ukras će vaše dvorište učiniti romantičnim kutkom, a izradit ćete ga vrlo jednostavno, u samo nekoliko minuta.

image
NASAKID/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

2. Sukulenti u starim posudama

Čuvate li rustikalne keramičke ili metalne vrčeve, stare čajnike ili napukle šalice, iskoristite ih na kreativan način. Posadite sukulente po želji i postavite posude po dvorištu.

image
INNA REZNIK/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Možete ih grupirati u jednom kutu ili rasporediti uz stazu, po terasi i prozorima. Ovim sitnicama možete značajno poboljšati izgled okućnice i postići ugodnu atmosferu u eksterijeru.

image
HEIKEKAMPE/GETTY IMAGES

3. Stari bicikl

Sigurno ste već primijetili koliko stari predmeti mogu biti dekorativni. Ako imate bicikl koji želite baciti, obojite ga u svoju omiljenu boju i postavite na travnjak ili uza zid u dvorištu. Na prednjoj strani, u košare objesite posude s cvijećem.

image
BRUEV/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Također možete dodati posude na druge dijelove bicikla, ako volite raskošniji izgled. Ovim ćete detaljem oplemeniti izgled svog vrta i oduševiti sve ukućane, susjede i goste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. kolovoz 2024 09:33