Trebat će vam:
450 g mljevene junetine
1 glavica luka
450 g kuhanog cannellini graha
110 ml umaka za roštilj
50 ml umaka od rajčice
50 g meda
1 žlica senfa
sol i papar
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200°C. U velikoj tavi prikladnoj za pećnicu pecite mljevenu junetinu i usitnjeni luk na srednje jakoj vatri dok meso više ne bude ružičasto, otprilike 5-7 minuta. Ocijedite višak masnoće. Umiješajte cannellini grah, umak za roštilj, med, umak od rajčice i senf. Začinite solju i paprom po ukusu. Zakuhajte smjesu. Nakon što smjesa zavrije, prebacite tavu u pećnicu. Pecite nepokriveno 10-15 minuta, miješajući na pola vremena, dok se ne počnu javljati mjehurići. Poslužite uz kukuruzni kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....