RUČAK USRED TJEDNA

Za dobar ručak ne treba vam puno više od jedne riblje konzerve, malo tjestenine i limuna

 Alleko/
Dodajte i malo krušnih mrvica, češnjak, peršin i maslinovo ulje i dobili ste brz i jednostavan ručak kojem ćete se poželjeti vratiti

Trebat će vam:

tjestenina
2 konzerve skuše
1 limun
3 režnja češnjaka
3 žlice krušnih mrvica
maslinovo ulje
peršinov list
sol i papar

Priprema:

Najprije stavite kuhati tjesteninu. Dok se kuha, na dobro zagrijanu tavu stavite dvije žlice maslinova ulja. Dodajte češnjak, pirjajte pola minute pa dodajte ribu iz konzerve i sok jednog limuna. Sve dobro promiješajte pa dodajte krušne mrvice. Pomiješajte, a zatim dodajte kuhanu tjesteninu. Još jednom promiješajte i prema potrebi dodajte žlicu ili dvije vode u kojoj se kuhala tjestenina. Pospite peršinovim listom i začinite soli i paprom.

Napomena!

Kombinaciji možete dodati i orašaste plodove i druge dodatke po želji, primjerice sušene rajčice ili žlicu omiljenog pesta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. kolovoz 2024 17:10