Priprema: 20 minuta • Kuhanje: 15 minuta • Porcija: 4
Sastojci:
- 500 g pilećih jetrica
- 300 g grčkog jogurta
- 1 šaka svježeg vlasca
- 1 režanj češnjaka
- 1 žlica maslinova ulja
- pola limuna
- 100 g slanine
- ulje
- sol i papar
Priprema:
Slaninu nasjeckajte na kockice. Isto napravite i s jetricama.
Na štapiće za ražnjiće nabodite jetrice i između svakog komada dodajte komadić slanine.
Pecite na dobro zagrijanoj tavi u koju ste stavili ulje.
Dok se jetrice peku, napravite umak od grčkog jogurta, protisnutog češnjaka, vlasca, limunova soka i malo maslinova ulja.
Jetrice začinite soli i paprom tek prije posluživanja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....