Eric Zwiebel, MS ili Master Sommelier, ponovo dolazi u Osijek! Nakon što je prije točno dvije godine održao odlično predavanje o alzaškim rajnskim rizlinzima, Eric Zwiebel će ovaj put održati čak dva masterclassa u kultnom osječkom kafiću Trica, 24. veljače točno u podne (Lučki prilaz 2), te pred 50 sretnika, koji se prvi dočepaju ulaznice, pričati o alzaškoj sceni pinota crnog, kao i o tamošnjim vinima prema kojima gaji posebne sentimente. Na svakom od dva masterclassa kušat će se po osam različitih vina.
S druge strane, Ericov osobni prikaz Alsacea, koji je njegov rodni kraj (odrastao je u Riquewihru), bit će predstavljen sljedećim vinima:
Eric Zwiebel je postao MS 2000. godine, a tu titulu, koja u svijetu vinskog biznisa predstavlja vrhunac i jamči posao u prestižnim svjetskim hotelima i restoranima (Eric, primjerice, radi u Samlingu u Windermereu, a prije toga je vodio vinske podrume hotela i restorana Hotel du vin, Cliveden House, u Maidenheadu i Summer Lodge u Dorsetu), dodatno je prisnažio višekratnim osvajanjem titule najboljeg britanskog sommeliera.
Prvi masterclass, o alzaškim pinotima crnim, bit će na programu točno u podne 24. veljače, za taj masterclass bit će dostupno 50 ulaznica po cijeni od 50 eura. Drugi masterclass, "Alsace po ukusu Erica Zwiebela", bit će na programu u 14 sati 24. veljače i za taj masterclass bit će dostupno 50 ulaznica po cijeni od 50 eura.
Svi koji žele sudjelovati na oba masterclassa, ulaznice će platiti po cijeni od 80 eura ukupno. Svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati putam elektronske pošte, na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....