ISKORISTI VIKEND

Pomoću ovih YouTube kanala naučite kuhati još bolje, ali i mućkati stvarno dobre koktele

 @bingingwithbabish Instagram/ @stevethebartender Instagram
Izdvojili smo nekoliko kanala gastronomske tematike pomoću kojih možete naučiti kuhati bolje, ali i smućkati genijalne koktele kod kuće

Kako biste se na najljepši način opustili od dugog radnog tjedna, ovog vikenda zapratite više nego zanimljive YouTube kanale i opustite se uz prizore slasne hrane ili pak se okušajte u pripremi vlastitih tanjura. Izdvojili smo nekoliko sjajnih kanala na kojima potpuno besplatno možete pratiti kako hranu i piće pripremaju amateri s velikim iskustvom ili pak apsolutni profesionalci na svom području te se pritom, naravno, dobro zabaviti.

New York Times Cooking

Na kanalu New York Times Cooking potpuno besplatno možete pratiti recepte, savjete i kulinarske priče poznatih i manje poznatih zaljubljenika u kuhanje. Naučite kako pravilno pripremiti palačinke i pohani tost, kruh i peciva, ali i otkrijte trikove zbog kojih će vam lazanje i keksi baš uvijek uspjeti kako treba. Na kanalu New York Times Cooking pronaći ćete i poznata lica poput Claire Saffitz Sohle El-Waylly, nekadašnje suradnice Bon Appetita, ali i simpatične snimke u kojima vas poznate javne ličnosti vode kroz svoja gastronomska iskustva.

Babish Culinary Universe

Još jedan YouTube kanal vrijedan pažnje svakako je i Babish Culinary Universe. Riječ je o kanalu na kojem Andrew Rea priprema jela iz filmova i serija. Tako ovog vikenda otkrijte kako se pripremaju slatkiši Monike Geller iz "Prijatelja" za kojima su poludjeli svi susjedi, torta iz filma "Beskrajni dan" ili pak piletina "Mad Mena". Osim toga, na kanalu ćete pronaći i savjete za još bolju pripremu jednostavnih jela kao što su, primjerice, curry, grilani sendvič sa sirom ili tjestenina.

Steve the Bartender

Australac Steve barmen je s 20 godina iskustva, a putem svog YouTube kanala naučit će vas kako omiljene koktele pripremiti kod kuće. Za pripremu koktela po njegovim receptima neće vam trebati čitav niz boca sirupa i alkohola, već tek nekoliko klasičnih napitaka poput votke, ruma i whiskeyja te nekoliko klasičnih dodataka koje zasigurno imate kod kuće kao šti su agrumi i kava. Pitate li nas, ovaj kanal idealna je vikend zabava.

ChefSteps

Šarolika ekipa koju čine chefovi, producenti, dizajneri i znanstvenici bavi se pak tematikom moderne kuhinje i donosi nova saznanja o već poznatim namirnicama i jelima. Naravno, na svoj poseban, edukativan, ali i simpatičan način. Ovaj kanal pomoći će vam da naučite više o tehnikama kuhanja i na jednostavan način objasniti postupke koji su se do sada činili previše kompliciranima. Kanal ChefSteps je sjajan način za stjecanje novih znanja na različitim područjima kada je u pitanju kuhanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:38