Nahranite oči: koga pratiti na Pinterestu

Bilo da ste se već dobrano navukli na Pinterest ili vam to (još) nije baš napeto, ove ljude svakako vrijedi pratiti na toj popularnoj društvenoj mreži.

Naime, u cijelom moru prelijepih fotografija katkada se nije lako snaći pa nije loše slijediti nekoliko putokaza. Ovih pet ljudi svakako zna kako stvoriti primamljive vizualne kolekcije, a osim što vam savjetujemo da pogledate čim se to oni bave, podsjećamo vas da i Dobru hranu možete pratiti na Pinterestu.

1. Sarah Kieffer s bloga Vanilla Bean Blog

Nama omiljene ploče: cakes, food photography

Sarah Kieffer prikupila je vrlo zanimljivu i elegantnu kolekciju linkova, baš onakvu kakav je i njezin blog, The Vanilla Bean Blog. Svojim umjetnički orijentiranim okom vješto je pronašla samo najljepše stilizirane recepte na webu. Ako ste avanturistički nastrojeni kad je pećnica u pitanju, bacite oko na njezinu ploču s kolačima.

2. Marina, YummyMummyKitchen

Nama omiljene ploče: Soup’s On!, For the Kidlets
Marina, blogerica koja piše blog Yummy Mummy svoj je Pinterest profil popunila lijepo stiliziranim i ukusnim receptima, vlastitim receptima te savjetima za roditelje. Njezina ploča “For the kidlets” prepuna je savjeta – pomoći će vam odlučiti što za ručak, ali i dati savjet o uvođenju discipline kad mališani postanu nemogući.

3. How Sweet Eats

Jessica Merchant nevjerojatno je svestrana žena koja stoji iza bloga How Sweet Eats. Srećom, i svom je Pintrest profilu pristupila jednako savjesno kao i blogu. Njezina ploča “Easy meals” odličan je izvor brzih i lakih recepata koje ćete poželjeti pripremiti usred radnog tjedna.

4. Cara – Big Girls, Small Kitchen

Možda ste na fakultetu ili se samo probijate kroz život pokušavajući jesti nešto skromnije, a možda imate i sav novac na ovom svijetu, ali volite jednostavnu hranu bez mnogo strke. Cara s bloga Big Girls, Small Kitchen pravo je rješenje za vas.

5. Caitlin Roost

Već neko vrijeme sanjarimo čitajući blog Caitlin Van Horn’s zvan Roost i jako nam je drago da se na njezinom Pinterest profilu pojavljuje ista estetika. Voli romantiku i kontraste i gledajući njezine ploče lako ćete pred monitorom otputovati u neki sasvim drugi svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 08:05