POLICIJSKA POTJERA

Vozila čak 200 km/h da stigne natankati auto: ‘Požurila sam na benzinsku jer sam već bila na rezervi‘

Čini se da je svemu kumovao alkohol zbog kojeg je djevojka vjerojatno i zaboravila da automobil više troši kad se vozi brzo

Potjera u SAD-u

 Youtube Screenshot

Nitko od nas nije savršen. Svi griješimo u normalnom životu, pa tako i kad smo za volanom automobila. Ipak, neki ljudi donose lošu odluku za lošom odlukom. Primjer je jedna žena koja je Arkansasu uzrokovala pravu policijsku potjeru dok se "žurila da ne bi ostala bez benzina" u svojem VW Tiguanu.

Ova potjera se dogodila 7. travnja 2024. godine, nešto iza 3 sata ujutro u blizini West Memphisa u američkoj saveznoj državi Arkansas. A upravo je policija Arkansasa notorna po svojoj žestokoj upotrebi sile protiv vozača koji se odbijaju zaustaviti na njihov zahtjev.

U videu se vidi kako Volkswagen prolazi pored parkiranog policijskog automobila brzinom od 196 km/h. Naravno, policajac kreće u potjeru i na kraju sustiže vozilo, no vozačici VW-a treba oko minuta vremena da se zaustavi. Nakon što se zaustavi, vozačica preklinje policajca da je pusti jer se radi o ‘hitnom slučaju". Na pitanje o kakvom hitnom slučaju je riječ, vozačica je policajcu odgovorila: "Ostat ću bez goriva!". Nakon kratke rasprave s policajcem koji je vikao na vozačicu ona je pobjegla s mjesta događaja.

image

Potjera u SAD-u

Youtube Screenshot

U ovoj fazi, policajac je potpuno izgubio strpljenje, pojurio za vozačicom, brzo je sustigao i zaustavio koristeći PIT manevar. Vozačica je uhićena dok je plakala i ponavljala: "Samo pokušavam doći do benzinske postaje"

image

Potjera u SAD-u

Youtube Screenshot

Čini se da je svemu kumovao alkohol zbog kojeg je djevojka vjerojatno i zaboravila da automobil više troši kad se vozi brzo. Na pitanje je li pila, odgovorila je "ne puno". Žena je na kraju završila s nekoliko teških optužbi, između ostalog za neopreznu vožnju, prebrzu vožnju i posjedovanje otvorene posude s alkoholom u automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:52