nevjerojatna ponuda

Vozač kamiona prepriječio obje trake kod kočenja pa stigla policija: Potpuno pijan pozvao ih na pivo

Policajci su odmah alkotestirali vozača koji je imao sedam puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene

Policía Foral - Foruzaingoa

 Policía Foral - Foruzaingoa

Alkohol za volanom jedan je od čimbenika koji uzrokuju najviše prometnih nesreća, ali unatoč tome, prometni policajci i dalje se svakodnevno susreću s vozačima koji premašuju dopuštenu razinu alkohola u krvi.

No, iz iskustva policajaca diljem svijeta, situacije s pijanim vozačima mogu biti i vrlo komične. Da je tome tako, mogli bi vam potvrditi policajci iz španjolskog grada Alsasua koji ovog tjedna imali nevjerojatnu situaciju na cesti kad su stigli na uviđaj prometne nezgode, piš El Pais.

Jedan je vozač tegljača, naime, prilikom naglog kočenja prepriječio prikolicom obje trake ceste i zaustavio promet na pola sata.

Policajci su odmah alkotestirali vozača koji je imao sedam puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene. Međutim, vozač je bio toliko pijan da ih je tijekom uviđaja pozvao na pivo, a tu činjenicu su opisali kao nestvarnu.

Brzo su ga poslali na sud, a za sedmerostruko veću razinu alkohola u krvi bit će kazneno gonjen zbog djela protivnog sigurnosti na cestama za što je u Španjolskoj predviđena zatvorska kazna i dugotrajno oduzimanje vozačke dozvole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2024 10:12