VELIKA ŠTETA

Nestali u plamenu: U požaru privatne garaže stradala kolekcija egzotičnih automobila

Policija ne vjeruje da se radi o podmetnutom požaru, a vatrogasci misle da je požar izazvala neispravna razvodna kutija ili akumulator

Auto u plamenu, ilustracija

 Profimedia

U požaru koji je izbio u kući u Kanadi uništena su dva egzotična automobila, a još pet ih je oštećeno. Vatrogasci su u kasnim satima 5. rujna stigli na intervenciju u Willowridge Court u Oakvilleu u Ontariju i pronašli garažu u plamenu. Unutra je više vozila, a procjenjuje se da je šteta veća od 500.000 dolara. Čini se kao da su neki vrlo posebni automobili poput Lamborghinija Murcielaga i Nissana R32 Nissan Skylinea ipak preživjeli uz manja oštećenja.

Požar je planuo negdje oko 22.30 sati. i čini se da je uništio Toyotu MR2 koja je stajala na dizalici za vozila. Ispod nje je izgorio žuti Ferrari. Još jedan Ferrari, BMW serije 4, Lamborghini Murcielago, Nissan R32 Skyline i Toyota Supra u požaru su oštećeni, no šteta na njima nije prevelika.

Kanadska policija ne vjeruje da se radi o podmetnutom požaru, a vatrogasci tvrde da je požar vjerojatno izazvala neispravna razvodna kutija za struju ili akumulator vozila u garaži. Iz snimke je očito da je požar izbio u jednom dijelu garaže gdje su bila dva vozila koja su uništena i da su vatrogasci stigli na vrijeme jer požar nije uništio ostatak garaže i automobile koji su bili ispred nje. U požaru, na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 12:18