RENDERI

Rusi otkrivaju: Ovako bi mogao izgledati prvi električni Ferrarijev model u povijesti marke iz Maranella

Rusi su uzeli špijunske fotografije kao osnovu i zamislili kako bi karoserija automobila mogla izgledati u prepoznatljivom stilu Ferrarija

Render novog električnog Ferrarija

 kolesa. ru

Talijanski proizvođač automobila priprema svoj prvi serijski električni automobil, a testne mule već su više puta uhvatili špijunski fotografi. Zahvaljujući nastalim fotografijama i videima, ruski auto portal kolesa.ru napravio je rendere koji nam daju predodžbu kako bi novi Ferrari mogao izgledati kada bude otkriven.

Ruski portal poznat je po izrađivanju vrhunskih rendera koji nerijetko jako nalikuju konačnom proizvodu, pa je i ovdje moguće da gledamo u nešto što će biti vrlo slično stvarnom konačnom proizvodu.

Premijera Ferrarijevog prvog električnog automobila očekuje se 2025. godine. Tvrtka još nije objavila nikakve detalje u vezi s njegovim dizajnom, pa tako čak ni tip karoserije nije poznat. Sve što sada imamo su fotografije prototipa, koji je zapravo takozvana "mula", sastavljena od različitih dijelova tijela različitih modela. U sadašnjem obliku križanac je između SUV crossovera i hatchbacka s pet vrata.

image

Render novog električnog Ferrarija

kolesa. ru

Rusi su uzeli ove špijunske fotografije kao osnovu i zamislili kako bi ova karoserija automobila mogla izgledati u prepoznatljivom stilu talijanskog brenda. Najbliži ovom tipu karoserije iz aktualne linije Ferrarija je, naravno, prvi SUV marke, model Purosangue. Od njega je posuđen dio dizajna, uključujući prednji dio, dok je odbojnik napravljen originalno. Lukovi kotača, bočna stakla i ručke na vratima izrađeni su u sličnom stilu. Stražnji kraj, osim Purosangueom, inspiriran je novim 12Cilindri coupeom. Prosudite samo koliko bi ovo moglo nalikovati onome što Ferrari zapravo smjera i jesu li Rusi na pravom putu.

image

Render novog električnog Ferrarija

kolesa. ru

Kao i dizajn budućeg električnog automobila, njegovi tehnički podaci također se za sada drže u tajnosti. Postoje samo preliminarne informacije o cijeni novog Ferrarija koja bi mogla biti oko 450.000 eura. Za usporedbu, početna cijena za najnoviji serijski Ferrari 12Cilindri je 395.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 21:05