HR premijera

Popularni SUV u novoj generaciji stigao u Hrvatsku: Imamo sve detalje i cijene za Hyundai Tucson

Jedan od najtraženijih SUV-ova u Hrvatskoj oduševljava novim izgledom, tehnologijom i bogatom opremom

Hyundai Tucson

 Zvonimir Jurčić

Jučer je u lijepom ambijentu Majestic Parka u blizini Zagreba predstavljen SUV Hyundai Tucson u novom izdanju. Bogato opremljen i osvježenog izgleda, jedan od najprodavanijih SUV-ova u Hrvatskoj i Europi sada vozačima donosi potpuno novu razinu performansi, dizajna i inovativne tehnologije i to s atraktivnom početnom cijenom od 27.990 eura.

image

Hyundai Tucson

Hyundai

Sada još sofisticiraniji i moderniji, novi Tucson pritom zadržava robusne linije inicijalnog modela kojeg poznajemo već četiri godine. Isklesane površine, oštri rubovi te redizajnirani branici i dalje su ovdje, ali sada s blago osvježenim licem i detaljima uz nove atraktivne boje i setove naplataka novog dizajna... Dakle, novo dizajnersko obilježje su i dalje skrivena, ali veća "Parametric Jewel" dnevna svjetala koja ostaju u svom prepoznatljivom obliku "anđeoskih krila".

Nova sjedala s novim uzorkom te unaprijeđenom kombinacijom kože i tkanine, središnja obloga vrata, redizajnirana kontrolna ploča, središnja maska, upravljač i središnji naslon za ruku - potpuno nova unutrašnjost novog Tucsona daje prednost prostranosti i praktičnosti zahvaljujući horizontalnom dizajnu, te je prava tehnološka oaza.

image

Hyundai Tucson

Hyundai

Tu su i najnoviji infotainment sustav i besprijekorna integracija kao i dvostruko zakrivljeni 12,3-inčni zaslon osjetljiv na dodir.

Zahvaljujući 12-inčnom "Head-Up" zaslonu, vozač uvijek ima najvažnije informacije u svom vidokrugu bez distrakcija tijekom vožnje, za još veću razinu sigurnosti. Tu su još i brzo bežično punjenje, USB-C priključci, zaslon klima uređaja osjetljiv na dodir, prepoznavanje glasa, te Digital Key 2.0 koji omogućava otključavanje i zaključavanje novog Tucsona s nekoliko metara udaljenosti i bez upotrebe tradicionalnih ključeva.

image

Hyundai Tucson

Hyundai

Vrhunski zvučni sustav KRELL pruža zapanjujuće realan zvuk uz pomoć osam zvučnika strateških raspoređenih po automobilu i subwoofera. Pored brojnih pametnih značajki kojima možete upravljati s pomoću aplikacije Bluelink. Za pristup najnovijim navigacijskim i infotainment mogućnostima, tu su automatske i napredne OTA (Over-the-Air) nadogradnje.

Tucson sada stiže s najboljim sigurnosnim paketom u klasi i naprednim sustavima pomoći u vožnji i poboljšan sa sedam zračnih jastuka, pametnim tempomatom baziranim na navigaciji, automatskim kočenjem u slučaju nužde, monitorom za mrtvi kut, E-call sustavom za automatsko pozivanje hitne pomoći u slučaju prometne nezgode, automatskim paljenjem dugih svjetala te ostalim sustavima pomoći, kao što su pomoć u vožnji autocestom i pomoć za praćenje prometnih traka.

image

Hyundai Tucson

Hyundai

Vozače će oduševiti i ažurirani napredni sustav ADAS, koji djeluje protiv jakog vjetra pri velikim brzinama. Redizajnirani model dolazi i s nekoliko značajki koje dodatno štite najmlađe članove vaše obitelji: audio-vizualnim upozorenjima za sigurniji izlazak iz vozila te obavijestima vozaču ako djeca ili kućni ljubimci slučajno ostanu na stražnjem sjedalu automobila.

image

Hyundai Tucson

Hyundai

Motori: s opcijama hibridnog (HEV) i plug-in hibridnog pogona (PHEV), novi Tucson omogućava smanjenje emisije CO2 i manju potrošnju goriva, bez kompromisa po pitanju performansi i zabave u vožnji. Nudi se i benzinska opcija s 1,6-litrenim T-GDi Smartstream benzinski motorom, modernim automatskim mjenjačem ili ručnim mjenjačem sa šest brzina, te opcija s dizelskim motorom. Jednako tako, kupci mogu odabrati i dizelsku verziju te mogu birati između pogona na sva četiri kotača ili na dva kotača. S najširim rasponom elektrificiranih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila, novi Tucson udovoljava različitim preferencijama kupaca. Sve cijene potražite OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. srpanj 2024 09:24