bizarno, a korisno?

Pogledajte video: Kako izravnati udubljenje na limu automobila s pomoću ove erotske igračke

Često neki predmeti nađu još koju neplaniranu primjenu, a tako je i u slučaju ovog seksualnog pomagala

Udubljen lim, ilustracija

 Profimedia

Popravci na karoseriji automobila kao što su udubljenja mogu biti skupa, a takvi su radovi često i među najskupljima. No, često neki predmeti nađu još pokoju neplaniranu korisnu primjenu, a tako je i u slučaju ove seksualne igračke. Inače, za uklanjanje udubljenja na limu vozila potrebna vam je samo vruća voda i čvrsta usisna čašica kojom možete povući lim zahvaljujući tlaku.

Svrha je izbjeći pod svaku cijenu odlazak u radionicu i plaćanje radova pa ljudima na um padnu razni "alati", no za ovakve radove obično se koristi spomenuta usisna čašica. No, u bespućima društbenih mrža postoje video uraci u kojim vlasnici s pomoću dilda i to onog koji ima usisnu čašicu na svojem kraju, ispravljaju lim. Gledajući ovo, savršeno ispunjavaju ovu funkciju, a još su dovoljni samo malo vode i malo snage.

Prvo morate očistiti udubljeno područje automobila, zatim uliti vruću vodu i, na kraju, zalijepiti dildo. Jednostavno ga snažno povucite kako biste izvukli lim i riješili se udubljenja. Što god mi mislili o ovom "maštovitom" načinu popravka, gledajući video, čini se da djeluje vrlo učinkovito za uklanjanje udubljenja u limu.

image

Strandardna čašica za izvlačenje lima

J. Sandvik/imageBROKER/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 17:28