OFF ROAD Izazov 2024

Avanturisti prijavite se! Organiziramo dvodnevnu off-road pustolovinu 12. i 13. listopada u Daciji Duster

Tražimo 10 pustolova koji će nam se 12. i 13. listopada 2024. pridružiti u dvodnevnoj off-road avanturi u predjelima Velebita, Zrmanje i Miljevačkog platoa

Dacia Duster

 Dacia

Nedostaje vam avanture, dobrog provoda, druženja, uživanja u prirodi i terencima - što čekate? Javite se, jer raspisali smo potragu za 10 pustolova koji će imati zbilja rijetku priliku 12. i 13. listopada 2024. voziti se u novim, terenski moćnim Dacijama Duster po makadamu i asfaltu, uživati u finoj hrani, družiti se s istomišljenicima...

image

Dacia Duster

Dacia

Trasiranje rute već je počelo, a jedna od postaja ovogodišnje off-road avanture zasigurno će biti i znamenite Tulove grede na Velebitu. Tijekom dvodnevne vozačke avanture posjetit ćemo i kanjon rijeke Zrmanje te istraživati makadamske putove Miljevačkog platoa.

image

Park Soline

U našem ovogodišnjem off-road izazovu pridružit će nam se i Hrvoje Jurić, naš poznati pustolov, putopisac i fotograf, koji i sam u svoje avanture odlazi za upravljačem Dustera. Noćenje za sudionike terenske avanture organizirali smo u prekrasnom kampu Park Soline, smještenom tik uz more, u Biogradu na Moru.

image

Park Soline

Tijekom dvodnevne avanture s novim Dacijama Duster predahnut ćemo u udobnim mobilnim kućama u čarobnom kampu Park Soline, smještenom u Biogradu na Moru.

Ako nam se želite pridružiti u dvodnevnoj off-road uživanciji s Dusterima ispunite prijavnicu na našem portalu www.autoklub.hr u obrascu niže. Kandidati u prijavnici trebaju točno odgovoriti na pitanja u kvizu znanja prigodno nazvanom “Dusterologija”, ispuniti tražene podatke (ime i prezime, adresa, vozačko iskustvo...) i napisati zašto je baš on ili ona idealan kandidat za Off-road izazov 2024.

image

Park Soline

Prijaviti se može do 4. listopada u 12 sati. Popis putnika objavit ćemo na našem portalu 7. listopada do 17 sati, kao i u tiskanom izdanju u broju 991, koji će se na kioscima naći 11. listopada. Odabrane sudionike kontaktirat ćemo i prije objave u tiskanom izdanju, kako bi se imali vremena pripremiti za avanturu.

image

Dacia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 17:10