GAS UMJESTO KOČNICE

Austrijski James Bond sletio u jezero s 330.000 eura vrijednim Lamborghinijem

Skupocjeni automobil završio je pet metara ispod površine i 15 metara udaljen od obale
FF Mondsee

Na austrijskom jezeru Mondsee u utorak se dogodila nesreća u kojoj pukom srećom nitko nije izgubio život.

image
AFKDO Mondsee

Prema izvještaju austrijske policije, nesreću je izazvao 31-godišnji vozač u trenutku kada je njegov devet godina stariji suvozač napustio automobil. Tada je naime, vozač pokušao okrenuti svoj automobil, no prilikom manevra, umjesto kočnice, stisnuo je papučicu gasa...

image
AFKDO Mondsee

U djeliću sekunde završio je u jezeru, 15 metara udaljen od obale i pet metara ispod površine.

image
AFKDO Mondsee

Vozač je uspio odvezati sigurnosni pojas i izaći iz automobila, a potom i doplivati do obale gdje mu je prvu pomoć pružio suvozač. Na mjesto nesreće odmah je stigla i hitna pomoć koja ga je odvela u bolnicu u Vöcklabrucku.

image
AFKDO Mondsee

Bernhard Strobl iz vatrogasne postrojbe Innerschwand podijelio je svoje viđenje neobične nesreće: 'Zahtjevan posao trajao je oko tri sata, a u njemu je sudjelovalo više od 30 vatrogasaca iz postaja Innerschwand i Mondsee. Zajedno s pet ronioca vatrogasne službe i dizalicom šlep službe, uspjeli smo izvući vozilo iz jezera'.

Vozač Huracana Performante vrijednog oko 330.000 eura bio je negativan na alkotest i nakon obrade u bolnici pušten je kući. Na njegov račun kasnije se narugala i policija na Twiteru gdje su objavili da se vozač očito želio prijaviti za nasljednika Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:02